PURA GO op de Vakbeurs facilitair

Hét vak evenement voor werkplekken, gebouwbeheer en werkomgeving

Vakbeurs facilitair feiten spreken voor zichNa de succesvolle 22ste editie in januari 2020 – met bijna 13.000 bezoekers die het evenement gemiddeld met een 7,7 waardeerden – staat op 8, 9 en 10 juni 2022 de 23ste editie van de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer in Jaarbeurs Utrecht gepland. De (her) inschrijving, die door de coronacrises werd opgeschort, is inmiddels succesvol van start gegaan. Begin oktober hadden zich al ruim 100 deelnemers ingeschreven. Ook dit jaar staat PURA GO op de vakbeurs facilitair.

 

PURA GO is dé revolutie in bedrijfscatering. Met deze gedachte staan we ook dit jaar weer op de Vakbeurs in Utrecht. Met inmiddels meer dan 50 PURA GO’s actief beginnen steeds meer bedrijven de voordelen ervan te zien. De PURA GO Mini Market speelt in op het hybride werken en voorziet 24-7 in het ontbijt, lunch en diner. Onze medewerkers komen meerdere malen per week bij u langs om de GO te vullen en schoon ta maken.

Pick, Pay and Enjoy.
PURA GO kent verschillende concepten. Van een onbemande opstelling tot een Full Service PURA GO met elke dag versbereiding. Alle concepten van PURA GO heb een ding overeen. De medewerker kiest een product, betaald aan de kassa en geniet van zijn ontbijt, lunch of diner. Simple as that! Wil jij PURA GO proeven en beleven? Kom dan naar ons Experience Centre in Cuijk of ontmoet ons op de Vakbeurs in Utrecht op 8, 9 of 10 juni.

 

PURA GO op de Vakbeurs facilitair.

Kom langs, ontwerp je eigen PURA GO, krijg een kostenopgave, en ontdek alle mogelijkheden van de PURA GO. Het assortiment van PURA GO zien? Klik hier. De PURA GO is 24/7 open. Met ons eigen productiekeuken geldt ‘vandaag besteld, morgen in de PURA GO’. Wij zijn er klaar voor, jullie ook?

, een succes voor !

Na drie dagen Vakbeurs Facilitair kunnen wij concluderen dat het voor ons een geslaagde beurs is geweest! Ondanks een beperkt aantal bezoekers hebben we tientallen gesprekken gevoerd met geïnteresseerden. De PURA GO Mini Market heeft zijn plek veroverd in cateringland.
Er was veel interesse voor de , als je deze gemist hebt laat het even weten dan sturen we de link! Was jij niet in de gelegenheid om de beurs te bezoeken, kom dan naar ons Experience Centre. De Beursstand staat daar nu opgesteld.