Het PURA GO assortiment is ULTRA-vers

EEN GREEP UIT HET ASSORTIMENT VAN DE PURA GO MINI MARKET.

ULTRAVERS – VANDAAG BESTELD, MORGEN IN DE PURA GO – VOOR ELKE GELEGENHEID

pura-go-assortiment-mini-market-01

Salades

Wij hebben verschillende (en wisselende) salades in ons assortiment. Van salades met kip, zalm en makreel tot salades met geitenkaas en tempeh. Nu ook aangevuld met overheerlijke Pokebowls en maaltijdsalades. Perfect voor de lunch. Dat wordt smullen!

pura-go-assortiment-mini-market-03pura-go-assortiment-mini-market-03

Wraps & broodjes

Ons bakery assortiment bestaat o.a. uit verse broodjes en home-made wraps. De wraps en broodjes zijn zeer divers: sushi-wraps, griekse wraps, mexicaanse wraps, ei- en kip wraps en broodjes met diverse soorten beleg. Allemaal uit eigen productie keuken en ultravers. 

pura-go-assortiment-mini-market-02

Warme maaltijden

Wij hebben een zeer ruime keuze in warme maaltijden welke wisselend in een cyclus voorbij komen. Van pasta’s tot maaltijden met aardappels, vlees en groente of vegatarische maaltijden met noodles. Onze kok laat zich graag inspireren!

pura-go-assortiment-mini-market-02

Full – service

Lekkerste van twee werelden samengevoegd. 
Een PURA GO Mini Market, uitgebreid met een service medewerker op locatie waardoor vers bereiden mogelijk wordt. Een lunch vers bereid op locatie? Geen probleem, onze service medewerker staat voor je klaar!

Assortiment PURA GO

Benieuwd naar het assortiment in de PURA GO? Neem hier een kijkje in onze dagelijks (in eigen productiekeuken) vers bereide producten voor in de mini market. Wij produceren en presenteren een uitgebreid assortiment voor het ontbijt, de lunch, tussendoortjes, het diner en diverse non-food artikelen. In onze eigen productiekeuken in Cuijk wordt alles vers bereid en verdeeld over onze PURA GO locaties. Van een viking sandwich en een wrap tot een zoete muffin appel-kaneel en een smaakvolle poke bowl, onze collega’s in de keuken krijgen het elke dag weer voor elkaar. De volledige assortimentslijst is hieronder te downloaden. Wil je ons assortiment proeven en beleven kom dan langs in ons Experience Centre in Cuijk. De lunch en koffie staat klaar!

Mini Market PURA GO - Onbemande food corner