Business cases

HIER VIND JE EEN AANTAL VOORBEELDEN VAN DE MOGELIJKHEDEN VOOR EEN PURA GO MINI MARKET.

BUSINESS CASE 1

PURA GO mini market bij een accountantskantoor met 25 tot 35 gebruikers per dag

Deze case betreft een accountantskantoor met 25 tot 35 gebruikers per dag. Voor kantoren met een maximum tot 50 personen is de PURA GO mini ontwikkeld. Een (mini) mini market is zeker niet minder, maar neemt minder plaats in beslag. Een mini market wordt ingericht met een enkele koelkast en naast de koelkast wordt een schappenkast met buffetdeel geplaatst. In de schappenkast wordt een magnetron ingebouwd en op het buffetdeel komt een Grill. Er is eventueel ook nog ruimte voor een koffieautomaat of een sap-bar. Bij de mini PURA GO adviseren wij om geen kassa te plaatsen. Speciaal voor dit concept hebben is er een betaal-app ontwikkeld.

Het assortiment is zeer compleet. 24/7 een ruime keuze voor elk moment van de dag. Voor het ontbijt zijn er granen, yoghurt en brood met los beleg. Voor het lunchmoment bieden we salades, sandwiches, wraps, 2 soorten soep en warme snacks. Het avondeten mee naar huis nemen kan ook. In een wisselende cyclus zijn er warme maaltijden en maaltijdsalades. Optioneel is de PURA GO mini uit te breiden met een aantal schappenkasten. Zo bieden we een snack-kast, een trakteer-kast, een cadeau-kast en een supermarkt kast.

BUSINESS CASE 2

PURA GO mini market bij een middelgroot productiebedrijf met 150 medewerkers

Dit betreft een productiebedrijf met 150 medewerkers. Van het kantoorpersoneel werkt ongeveer de helft vanuit huis en komt twee keer per week op kantoor. De pauzes zijn gescheiden omdat men niet het risico wilt lopen dat het primaire proces in gevaar komt. De mensen die in de productieruimte werken, mogen tussen 12.00 en 13.30 gebruik maken van het bedrijfsrestaurant en de rest moet voor die tijd zijn lunch kopen en deze op de werkplek opeten of moet wachten tot 13.30uur.

Het bedrijfsrestaurant was voorheen een full-service kantine en is heringericht met een PURA GO mini market. De mini market is ingericht met een driedeurs koelkast met daarnaast drie schappenkasten. In het midden is een koffiecounter geplaatst met twee kassasystemen. Aan de zijkant is een buffetopstelling gemaakt met twee panini-grills en meerdere magnetrons. Het assortiment is zeer uitgebreid. Er is 24/7 een ruimte keuze voor elk moment van de dag.

Voor het ontbijt is er een diversiteit aan granen, yoghurts en brood met apart beleg. Voor het lunchmoment bieden we salades, sandwiches, wraps, zes verschillende soorten soep en warme snacks. Het avondeten mee naar huis nemen kan ook. In een wisselende cyclus zijn er warme maaltijden en maaltijdsalades. Het komt hier regelmatig voor dat er langer doorgewerkt moet worden. Voor degene die overwerken is er een speciale schap gereserveerd, zodat er altijd producten zijn. Het bestellen van deze maaltijden gaat via een app.

Op dit moment is er nog behoorlijk verbruik in het minder gezonde assortiment. In de loop van komend jaar (2022) wordt de afname hiervan ontmoedigd. De kosten van de snacks worden geleidelijk verhoogd en de kosten van de gezonde producten verlaagd. Daarnaast komen er een aantal lunchdeals met gezonde producten.

BUSINESS CASE 3

PURA GO mini market bij een multi tenant omgeving

In de meeste multi tenant omgevingen of bedrijfsverzamelgebouwen is catering centraal geregeld. Met het thuiswerken krijgen steeds meer huurders en gebruikers moeite met de catering gerelateerde servicekosten. De PURA GO mini market biedt drie voordelen voor een Multi tenant omgeving. De kosten zijn slechts een fractie van de Full-service variant, het assortiment en de verpakkingen zijn ook geschikt om to-go mee te nemen naar de werkplek en de PURA GO mini market 24/7 geopend.

In deze case gaat het om een market in die geschikt is voor negentig dagelijkse gebruikers terwijl er 300 pandgebruikers zijn. De mini market is gesitueerd bij de ingang van het gebouw net voorbij de receptie. De openbare ruimte waar het bedrijfsrestaurant gevestigd is wordt ook gebruikt voor meetings en afspraken. De PURA GO variant die hier het beste past is de ‘plus’ variant. Van maandag tot vrijdag, van 09.00 tot 15.00 is een hospitality-medewerker aanwezig om de vooraf bestelde lunches klaar te maken, gasten welkom te heten en om de PURA GO mini market te servicen.

Deze mini market is ingericht met twee tweedeurs koelkasten met naast elke koeling een schappenkast. In het midden van de ruimte worden twee kassasystemen met betaalterminal geplaatst op een free-flow buffet. Aan twee kanten van de mini market worden ruime buffetopstellingen gemaakt met panini-grills en meerdere magnetrons. In het midden van de ruimte, ter hoogte van de receptie is een koffie-bar ingericht. In deze koffie-bar zijn ook muffins, croissants en andere tussendoortjes te verkrijgen. Afrekenen doet men ook hier zelf bij het centrale kassasysteem of middels de betaal-app.

Het assortiment sluit aan op de behoefte in een office-omgeving. Er is een ruime keuze voor elk moment van de dag. Voor het ontbijt is er een diversiteit aan granen, yoghurts en brood met apart beleg. Voor het lunchmoment bieden wij salades, sandwiches, wraps, zes soorten soep en warme snacks. Het avondeten mee naar huis nemen kan ook. In een wisselende cyclus zijn er warme maaltijden en maaltijdsalades. Om de mini market te complementeren zijn er optioneel zijn er een aantal schappenkasten toe te voegen. Zo bieden we een snack-kast, een trakteer-kast, een cadeau-kast en een supermarkt kast. Additioneel kan er worden gekozen voor een extra service. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om de even weken een yoghurt bar in huis te hebben en de oneven weken een verse smoothie-bar.

BUSINESS CASE 4

PURA GO mini market bij een groot bedrijfsrestaurant (270 gebruikers per dag)

Deze case gaat het over een PURA GO Market in een bestaand bedrijfsrestaurant. Bij dit bedrijf maken meer dan 270 gebruikers per dag gebruik van de mini market en het bedrijfsrestaurant. Een PURA GO plus met service zou voldoende zijn, maar er is bewust de keuze gemaakt om een deel bedrijfsrestaurant operationeel te laten. Voor de mini market variant in dit bedrijfsrestaurant is gebruik gemaakt van twee driedeurs koelkasten en twee schappen kasten. De koelkasten en de schappen kasten hebben allemaal exact hetzelfde assortiment. In het midden van de ruimte zijn er op een free-flow buffet drie kassasystemen met betaalterminal geplaatst. Aan twee kanten van de mini marketzijn ruime buffetopstellingen gemaakt met panini-grills en per opstelling meerdere magnetrons.

Aan de andere zijde van het bedrijfsrestaurant is een extra brood- en salade buffet geplaatst. Bij dit buffet kunnen alle bezoekers terecht op gezette tijden voor een vers gesmeerd broodje en een zelf samen te stellen salade. Er is altijd één warm gerecht te verkrijgen, denk hierbij bijvoorbeeld aan een broodje pulled-chicken, een bakje vis, sate met stokbrood, een kleine wok maaltijd of een Veggie burger. Indien gewenst kunnen er meerdere free flow uitgiftes worden opgesteld. Hierin zijn we ook flexibel. Zo kan er gekozen worden om de even weken een yoghurt bar in huis te hebben en tijdens de oneven weken een verse smoothie-bar. Afrekenen doet men zelf bij het centrale kassa systeem of middels de betaal-app.

Voor het ontbijt is er een diversiteit aan granen, yoghurts en brood met apart beleg. Voor het lunchmoment bieden we salades, sandwiches, wraps, zes verschillende soorten soep en warme snacks. Het avondeten mee naar huis nemen kan ook. In een wisselende cyclus zijn er warme maaltijden en maaltijdsalades. Om de mini market te complementeren zijn er optioneel zijn er een aantal schappen kasten toe te voegen. Zo bieden we een snack-kast, een cadeau- trakteerkast, een cadeau-kast en een supermarkt kast.

BUSINESS CASE 5

Een tijdelijke PURA GO kan dat?

Op een bouwplaats, tijdens groot onderhoud, een verbouwing of op een beurs ook voor een korte periode is een PURA GO oplossing voorhanden. Een middelgrote PURA GO is vanuit het niets in 4 uur operationeel te maken. Er worden schappenkasten, koelingen en een betaalsysteem geplaatst. Er komen meubels en signing in de ruimte en de apparatuur wordt geplaatst. Als de eerste vulling heeft plaatsgevonden is de PURA GO operationeel.

De PURA GO is zowel bemand als onbemand te gebruiken. In een bemande situatie kan de servicemedewerker verse producten zoals broodjes, warme gerechten en soepen bereiden. Dit bied een maximale versbeleving en de mogelijkheid om additioneel ook lunches of vergaderingen te verzorgen. De Mini Market is dan ondersteunend. Voor het ontbijt is er een diversiteit aan granen, yoghurts en brood met apart beleg. Voor het lunchmoment zijn er salades, sandwiches, wraps, zes verschillende soorten soep en warme snacks. Het avondeten mee naar huis nemen kan ook. In een wisselende cyclus zijn er warme maaltijden en maaltijdsalades. Gelijk opeten kan natuurlijk ook. Om de mini market te complementeren zijn er optioneel zijn er een aantal schappenkasten toe te voegen. Zo bieden we een snack-kast, een trakteer-kast, een cadeau-kast en een supermarkt-kast.

Middels een passensysteem kunnen we de betaal- en afrekensystematiek inrichten zoals u het wenst.