PURA GO BEDRIJFSCATERING

Bedrijfscatering by PURA GO: schaalbaar, betaalbaar, verantwoord, dagelijks vers en verrassend.

Flexibele bedrijfscatering

De verlangens op de markt van bedrijfscatering zijn aan het veranderen. Het hybride werken vraagt ook hybride cateren. De ‘thuiswerkdag’ zit vast in ons weekrooster en de vaste lunchtijden zijn verdwenen. Hierdoor is flexibiliteit misschien wel de belangrijkste factor in de huidige wereld van bedrijfscatering.

Het kantoorgebouw wordt meer en meer een ontmoetingsplek waar collega’s met elkaar brainstormen. Hierdoor wordt de keer dat je wel gaat belangrijker voor werkgevers. Het kantoor krijgt een socialere functie. Goede en passende catering kan dan wel net dat verschil maken tot ‘leuke werkgever’ binnen de krappe arbeidsmarkt.

De Grab & Go Mini Market is de nieuwste vorm binnen bedrijfscatering. De MiniMarket is 24/7 open en verplicht medewerkers niet om op een vast tijdstip te lunchen. Door het brede assortiment voorziet onze PURA GO in het ontbijt, de lunch en het diner. Een dag thuiswerken, geen probleem. Neem de lunch voor morgen vast mee uit de Mini Market. 

Ons PURA GO concept is altijd op maat en kan ook met service worden uitgebreid. Hierdoor kan onze medewerkster bijvoorbeeld tijdens de drukke lunchuren vers bij bereiden. Wij kijken altijd naar de cultuur van uw organisatie en uw wensen. 

Catering voor bedrijven PURA GO Mini Market bedrijfscatering
MAATWERK

Wij laten het bedrijfscatering concept van PURA GO aansluiten op de cultuur van uw organisatie. Wij houden in ons aanbod altijd rekening met uw werknemers. Daarbij ontwikkelen altijd een concept op maat waarin uw wensen en behoeftes naar boven komen.

24/7 open

Met de PURA GO Grab & Go Mini Market bent u in staat om 24/7 gevarieerd eten en drinken aan te bieden aan uw werknemers. Hierdoor kunt u gemakkelijk alle ploegen voorzien. Daarnaast kunt u de  overwerkers voorzien van een verse maaltijd uit de PURA GO. 

Vers & Gezond

De producten uit ons assortiment zijn ultravers. Door onze eigen productiekeuken zijn wij in staat om snel te leveren. Hierdoor geldt: “Vandaag besteld, morgen in de PURA GO”. Daarnaast bevorderen wij een gezonde keuze en zorgen wij voor een gevarieerd en healthy aanbod. 

Verantwoord

Binnen PURA GO bedrijfscatering denken we aan onze omgeving. We doen er alles aan om voedselverspilling zoveel mogelijk tegen te gaan, maken gebruik van lokale producten, ondersteunen onze medewerkers, zijn bewust bezig met onze footprint en meer…

Ecovadis – Bronzen medaille

PURA heeft onlangs de bronzen medaille behaald in de duurzaamheids prestatiemonitor van Ecovadis.Met dit resultaat plaatsen ze zichzelf in de top 35% van de tienduizenden bedrijven wereldwijd die...

Samen tegen voedselverspilling

Een gezonde planeet begint op ons bordGreendish: "De manier waarop we met voedsel omgaan overschrijdt de grenzen van onze planeet. Wist je dat voedsel verantwoordelijk is voor maar liefst 30% van de...

Toekomst hybride werken

Toekomst hybride werken De manier waarop we samenwerken gaat in de toekomst veranderen. Vroeger zaten we de hele dag op kantoor, maar nu wordt het steeds normaler om ook een paar dagen per week...

70e PURA GO-locatie bij RENOLIT in Enkhuizen

70e PURA GO-locatie bij RENOLIT in Enkhuizen. Begin 2021 hebben we PURA GO gelanceerd. Vorige week was wederom een belangrijke moment, want we openden onze 70e PURA GO-locatie bij RENOLIT in...

Samen vitaal

Naar een vitale eet- & drinkomgevingOnze Missie als bedrijfscateraarIn een wereld waarin werk en leren een groot deel van ons leven in beslag nemen, is het van cruciaal belang om aandacht te...

Mini Market Bedrijfscatering: revolutionair & vernieuwend

Het bedrijfsrestaurant van de toekomst, is dat dé Mini Market? Hybride werken vraagt ook om hybride bedrijfscatering. De ‘thuiswerkdag’ zit bijna vast in ons weekrooster en vaste lunchtijden zijn...

SUP afval goed geregeld

Afval goed geregeld SUP toeslag 1 juli 2023 Vanaf 1 juli geldt er een landelijke toeslag op een aantal portieverpakkingen gemaakt van plastic, genaamd de SUP toeslag. Met deze maatregel streeft de...

Stuark & PURA GO

STUARK, de enige leverancier van ambachtelijke kwark naturel in een handige knijpzak in Nederland, kondigt vol enthousiasme een samenwerking aan met PURA GO. Deze samenwerking combineert het beste...

Bedrijfscatering op maat

Bedrijfscatering op maat Bedrijfscatering op maat voor elk bedrijf. Als bedrijf ben je ongetwijfeld op zoek naar manier om je medewerkers tevreden te stellen en de productiviteit te verhogen. Juiste...

Welke vorm van bedrijfscatering past bij mijn bedrijf?

Bedrijfscatering mogelijkhedenWelke vorm van bedrijfscatering past bij mijn bedrijf?Om te bepalen welke vorm van bedrijfscatering het beste bij jouw bedrijf past, zijn er een aantal factoren die je...
Grab & Go bemande Mini Market bedrijfscatering

MEDEWERKERS

PURA GO's

Bedrijven

Experience centre

PURA GO NU OOK VOOR HET ONDERWIJS

PURA GO CAMPUS, scholencatering om trots op te zijn. Klik hier.

OPTIES PURA GO BEDRIJFSCATERING

PURA GO concept bedrijfscatering
PURA GO

Bij de optie PURA GO komen onze medewerkers twee- of drie keer per week bij je langs om alles aan te vullen en te verzorgen. Meer…

PURA GO + concept logo
PURA GO +

Bij de optie PURA GO + komen onze medewerkers vijf keer per week bij je langs om alles aan te vullen en te verzorgen met 100% van het assortiment. Meer…

PURA GO ++ concept logo bedrijfscatering
PURA GO ++

Bij PURA GO ++ komen we vijf keer per week bij je langs om aan te vullen en te verzorgen en is er vier uur personele bezetting per dag. Meer…

PURA GO concept bedrijfscatering
PURA GO FULL SERVICE

Compleet bedrijfsrestaurant met een ondersteunende Mini Market.  Het beste van twee werelden samen.  Meer…

Past bedrijfscatering bij jullie bedrijf?

Niet zeker of je medewerkers toe zijn aan een bedrijfscatering oplossing? Of weet je zelf nog niet helemaal wat je precies wil.

Wij gaan graag met u in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. PURA GO bedrijfscatering is voor iedereen. Ons huidige klanten bestand is nog nooit zo breed geweest. Logistiek, productie, kantoren, supply chain, distributie, overheid, gemeentes, publieke instellingen, woonwinkels en retail, we zien het allemaal. PURA GO is flexibel en altijd op maat. Ons aanbod wordt altijd afgestemd op de wensen van onze afnemers. Ons concept is geschikt voor elke ruimte en kan binnen twee dagen actief zijn door onze geweldige installatie monteurs. Om het duidelijk in beeld te brengen maken wij vooraf altijd een visualisatie van hoe jou PURA GO eruit komt te zien. Eigen input is altijd welkom en wij staan open om eigen ontwerpen toe te voegen in onze visualisatie.

Meer inzichten krijgen in de behoefte van uw medewerkers? Wij helpen u graag bij het opzetten van een kleine enquête om erachter te komen of de behoeftes voor bedrijfscatering aanwezig zijn.

Direct weten wat een PURA GO voor jullie gaat kosten? Vul onze kostengenerator in en krijg meteen een indicatie van de kosten voor een PURA GO.

SUCCES PURA GO BEDRIJFSCATERING

N

Ons team

Ons team is de belangrijkste schakel om te opereren in de wereld van bedrijfscatering. Dagelijks voorzien onze toppers meer dan 65 PURA GO Mini Markets van eten & drinken. Van productie in eigen keuken tot de Mini Market op locatie, het team van PURA GO heeft alles in eigen handen.

N

Multidisciplinaire bedrijfscatering

PURA GO is een hybride bedrijfscatering concept. Door verschillende concepten aan te bieden is er altijd iets wat past bij jouw organisatie.

N

Dagvers assortiment

PURA GO heeft alles in eigen handen waardoor een korte keten gegarandeert is. Hierdoor zijn wij in staat om ons assortiment dagvers aan te leveren. “Vandaag besteld, overmogen in de PURA GO!” Onze servicemedewerkers staan voor je klaar!

Stappenplan naar jouw eigen PURA GO Bedrijfscatering 

1. Contact
Vul ons contactformulier of kostengenerator in. Vanuit hier zullen wij contact met jou opnemen om onderstaande stappen verder door te nemen. Hierdoor weten wij uiteindelijk precies welke vorm van bedrijfscatering bij jullie past!

2. Kennismaking
Wij komen op locatie bij jullie langs om goed kennis te maken met jullie bedrijf. Wat voor culturen zijn er aanwezig? Wat voor organisatie hebben jullie? Op wat voor samenwerking zitten jullie te wachten? Wat verwachten jullie van een cateraar?

3. Voorstel
Naar aanleiding van de kennismaking zullen onze medewerkers een voorstel op maat ontwikkelen. In dit voorstel worden de voorkeuren, bedrijfscultuur en speciale wensen altijd opgenomen. Het voorstel wordt altijd persoonlijk met jou doorgenomen en eventuele aan- en/of opmerkingen worden aangepast.
In ons voorstel kan eventueel ook een volledig ontwerp worden meegenomen. Wij weten namelijk dat onze PURA GO voor elke ruimte geschikt is. Nieuwsgierig, bekijk onze Brochure.

4. Aanpassen
Nadat het voorstel persoonlijk is doorgenomen is het tijd om het voorstel, wanneer nodig, aan te passen zodat de eventuele aan- en/of opmerkingen goed worden opgenomen. Bedrijfscatering is ons vak wij luisteren en adviseren je graag.

5. Samenwerking
Wanneer het voorstel voldoet aan je wensen en behoeftes dan kan de mooie samenwerking van start gaan. Een feestelijk moment waar wij elke keer met trost delen aan ons netwerk.

6. Plaatsing
Onze techinische dienst komt langs om de PURA GO Mini Market te plaatsen en volledig aan te kleden. Wanneer alles goed klaar staat is het aan onze service medewerker om de PURA GO te vullen en schoon te maken. 

7. Bijsturing
Gefeliciteerd! Jouw PURA GO is geopend en jouw medewerkers kunnen 24/7 genieten van dagverse producten. Jouw PURA GO contactpersoon is de eerste dag aanwezig om eventuele struggles uit te leggen aan het personeel. 

 

PURA GO gezonde bedrijfscatering