Werkgevers zien hun personeel het liefst op kantoor…

Jullie werkvloer ook aantrekkelijk en flexibel inrichten? PURA GO helpt…

Werkgevers zien hun personeel het liefst op kantoor

Het aantal Nederlandse vacatures voor banen waarbij thuisgewerkt kan worden was in september al een derde lager dan in dezelfde maand een jaar eerder. Vooral in de onrustige tijden wordt werken op kantoor gewaardeerd.

Thuiswerken verdwijnt? 

70% van de Nederlandse bestuurders geeft aan in te grijpen op arbeidsvoorwaarden. Met name recente verworvenheden als thuiswerken en meer flexibiliteit in werktijden dreigen weer te verdwijnen. Toch willen de werknemers zelf helemaal niet terug naar de oude manier van werken. Banen waarbij thuis kan worden gewerkt krijgen bovengemiddeld veel reacties.

Flexibiliteit op de werkvloer was nog nooit zo belangrijk. Medewerkers kiezen zelf wanneer ze beginnen, pauze nemen en stoppen. Om de werkplek aantrekkelijk te maken kiezen veel werkgevers voor een catering-oplossing die 24/7 open is en voorziet in het ontbijt, lunch en diner. PURA GO Mini Market bedrijfscatering maakt dit mogelijk.

Werknemers gaan niet meer akkoord met het diepvriesbroodje. 70% van de werknemers baseert hun keuze op ‘gezond & vers’ en de verantwoorde keuze blijft populair.

Kantoorgebouw wordt ontmoetingsplek
kantoorwerken komt terug

Kantoorwerken

Werkgevers kunnen niemand dwingen, wél kunnen ze het ‘kantoorwerken’ aantrekkelijker maken. PURA GO helpt hen daarbij. Onze producten worden dagvers geproduceerd en dagelijks over meer dan 200 bedrijven verdeeld. De Mini Market is een duidelijk pluspunt van werkgever tot werknemer.

 

Jullie werkvloer ook aantrekkelijk en flexibel inrichten? Neem contact met ons op en wie weet openen we een PURA GO Mini Market in jullie bedrijf. 

 

De Mini Market is een duidelijk pluspunt van werkgever tot werknemer. 

Jullie eigen PURA GO Grab & Go Mini Market? Neem contact met ons op.