PURA GO & Bakje Geluk

To the next level 

Van samenwerken met Mariska Benders van “Bakje Geluk” krijg je energie. Mariska is een influencer met een missie. Onze samenwerking markeert een nieuwe fase in ons streven naar een gezonde en vitale eet- & drinkomgeving voor werkend en lerend Nederland. Bakje Geluk, onder leiding van Mariska, staat bekend om haar motto “eet jezelf lekker in je vel” – een visie die volledig aansluit bij onze doelen.

Mariska Benders - Bakje Geluk

Gezond eten kan ook leuk zijn!

Gezond eten wordt vaak gezien als een saai bord met droge kip, rijst en groente. Mariska zag hierin juist een uitdaging en besloot om van elk gerecht een feestje te maken, zonder concessies te doen aan gezondheid en resultaten. Haar “Bakje Geluk methode” laat ze zien dat gezond eten en bewegen juist leuk en feestelijk kan zijn.

Benieuwd naar deze methode? Neem hieronder een kijkje op haar website en leer alles over haar Bakje Geluk methode.

 

BAKJE GELUK METHODE

Nieuwe Creaties: Proef de Bakjes Geluk

In samenwerking met ons keukenteam heeft Mariska een aantal overheerlijke BOWLS ontwikkeld. Deze creaties, de Bakjes Geluk, zijn nu exclusief beschikbaar bij onze PURA GO Grab & Go Mini Markets en Bedrijfsrestaurants. Laat je verrassen door de smaak en de feestelijke presentatie van deze gezonde gerechten. De bowls zijn een perfecte combinatie van smaak en vitaliteit, ontworpen om jou lekker in je vel te laten voelen.

 

Poke bowl Pulled Chicken - Bakje Geluk
Pasta salade PURA GO & Bakje Geluk

Inspiratie opdoen met Mariska

Naast het proeven van de nieuwe creaties, kun je ook inspiratie opdoen uit Mariska’s boek, wat overal op onze locaties te vinden is. Haar enthousiasme en passie voor gezonde voeding stralen door in elke pagina en elk recept. Laat je inspireren en ontdek hoe je jouw dagelijkse eetpatroon kunt omtoveren tot een feestje.
Samen streven wij naar een vitale eet- en drinkomgeving. Mariska doet met ons mee – jullie ook?

 

Check onze nieuwe bowls van PURA GO & Bakje Geluk