De PURA GO Grab & Go Mini Market is geëvolueerd tot een heel goed alternatief voor een bedrijfsrestaurant.Het Grab & Go is ontstaan tijdens Corona. Bedrijfsrestaurants hoefden niet dicht maar werkgevers vonden grote groepen bij elkaar een potentiële bron van besmetting. Hierdoor waren de bedrijfsrestaurants beperkt open. Omdat er toch behoefte was om iets te eten en te drinken te kopen ontstond het idee om producten te verkopen die elders, of tijdens een wandeling opgegeten konden worden. Zo is Grab & Go ontstaan.

Grab & Go Mini Market op de beurs facilitairComplete formule

PURA GO heeft hierop doorgepakt. Hierdoor is er nu een Grab & Go Mini Market met een complete formule die niet onder doet aan het traditionele bedrijfsrestaurantDe Grab & Go formule moest toekomstbestendig zijn, schaalbaar zijn en een volwaardig alternatief voor een bemand bedrijfsrestaurant worden. De meeste producten die in de Grab & Go shops van PURA GO worden aangeboden worden zijn ultravers en worden in eigen huis gemaakt. Daardoor geldt voor het complete assortiment ‘vandaag besteld, morgen in de PURA GO’. Het assortiment van de Grab en Go mini market is altijd voor de helft vega en vegan. Echter, als klanten willen dat het percentage vega en vegan groter is dan is dat mogelijk.

Flexibel

De Grab & Go Mini Market  van PURA GO speelt in op de hoeveelheid mensen die op een bepaald moment wel of niet aanwezig zijn op kantoor. Hierdoor is het concept ultra flexibel. Als gevolg van deze flexibiliteit is ook het aanpakken van derving een stuk makkelijker geworden. Dat wil zeggen dat de derving goed te monitoren is en er tussentijds bijgestuurd kan worden.

Het concept is zowel bemand als onbemand mogelijk. Daarmee zijn we in staat om tijdens de lunchuren ook vers bij te bereiden. Denk hierbij aan warme broodjes, verse soep of pulled chicken. Onze service medewerker kan voor een aantal uren per dag de piekmomenten opvangen. Geen bemande opstelling maar toch warme broodjes? Onze service medewerker legt tijdens het vullen van de Grab & Go Mini Market deGrab & Go Mini Market bemand broodjes in de oven zodat ze tijdens de lunch voor jullie klaar liggen.

Ondanks de snelle opkomst van de Grab & Go Mini Market hebben veel mensen er nog geen weet van dat dit concept ook toepasselijk is voor bedrijven. Toch past het concept beter dan nooit tevoren en sluit het aan op de wensen en behoeftes die de markt op dit moment in beweging houden.