Bespaar met een Minimarket Bedrijfscatering oplossing

In veel gevallen een stuk minder- of geen personeelskosten meer, het kan met een PURA GO Mini market Bedrijfscatering oplossing.

Eten en drinken wordt steeds belangrijker, mensen zijn bezig met gezonde voeding en willen alleen nog ultravers. PURA GO beschikt over een moderne productielocatie waar elke avond en nacht in een geconditioneerde omgeving het versassortiment wordt geproduceerd. Voor het gehele assortiment van PURA GO geldt ‘vandaag besteld, morgen in de PURA GO’.

Iedereen kent het traditionele bedrijfsrestaurant waar vaak meerdere cateringmedewerkers druk zijn met het maken- of warm maken van de soep. Soep die vaak uit een blik komt en van een bekend merk is. In een PURA GO Minimarket Bedrijfscatering is dit niet aan de orde, er zijn geen medewerkers die kassa-dienst draaien of druk zijn om de bestellingen van een grossier op te ruimen. Bij PURA GO loopt de consument naar de zelfscan kassa, een service-medewerker in een PURA GO is bezig met het verlenen van SERVICE. Er wordt op verzoek een vers broodje gesmeerd en de lunch voor het bezoek wordt klaargezet.

Een PURA GO Minimarket Bedrijfsrestaurant is indien gewenst 24 uur per dag en zeven dagen per week geopend. Medewerkers laten zich niet dwingen om tussen twaalf en één te lunchen. Medewerkers willen een hapje eten als het hen uitkomt. De ene keer is dat een klein ontbijtje en de andere keer een vroege lunch tijdens een meeting. Het is helemaal van deze tijd dat medewerkers hun avondmaaltijd mee naar huis nemen of een lekkere lunchbowl voor de thuiswerkdag van morgen. PURA GO bedrijfscatering speelt in op vandaag en morgen en is klaar voor het hybride werken.

Benieuwd naar de mogelijkheden van de PURA GO Mini Market en de toekomst van bedrijfscatering? Kom langs in ons Experience Centre en proef en beleef.