Bedrijfscatering mogelijkheden

Welke vorm van bedrijfscatering past het best bij ons?

Opties bedrijfscatering

Vraag jij je af welke vorm van bedrijfscatering het beste bij jullie past? Geen zorgen wij begrijpen u vraag en geven u hieronder alle mogelijkheden die de wereld van bedrijfscatering u kan bieden.

Behoeftes personeel & organisatie

Wanneer je op zoek bent naar een passende vorm van bedrijfscatering is het belangrijk dat je weet welke behoeftes er zijn bij jullie personeel. Hierbij komen bijvoorbeeld onderstaande vragen aanbod:

 1. Welke verschillende culturen zijn er aanwezig?;
 2. Wat zijn de belangrijkste afwegingen wanneer ze eten & drinken kopen (gezond, vega(n) prijs, kwaliteit, variatie, smaak, presentatie, vertrouwdheid of duurzaamheid)?;
 3. Wat zijn uw medewerkers bereid te betalen voor een ontbijt, lunch en/of diner?;
 4. Wat zien uw medewerkers graag in het assortiment?;
 5. Hoe vaak maken de medewerkers gebruik van de catering voorziening?;
 6. Wat zijn belangrijke speerpunten als het aankomt op de service van onze medewerkers?.

Met behulp van een standaard enquête kunnen deze vragen al snel worden beantwoord. Geen idee hoe je dit aan moet pakken of geen tijd? Wij helpen u graag bij het uitzetten van een enquête. Nog beter, wij hebben deze enquêtes al voor u klaar staan.

PURA GO assortiment maaltijdsalade                                                     Bedrijfscatering mogelijkheden yoghurt bar                                                             

Wilt u uw zoektocht naar een passend concept nog niet openbaar maken aan uw medewerkers? Geen probleem onze salesafdeling gaat graag met u in gesprek om bovenstaande vragen te bespreken.

Mogelijkheden bedrijfscatering

De mogelijkheden in bedrijfscatering zijn groot. Juist hierom zullen wij de verschillende mogelijkheden voor u op een rijtje zetten.

 1. Automatencatering
 2. Healthy Vending
 3. Grab & Go Mini Market
 4. Smart Fridge
 5. Bedrijfsrestaurant

 

1. Automatencatering

In de wereld van automatencatering kan er onderscheid gemaakt worden tussen ‘Healthy Vending’ en ‘Automatencatering’. We zullen eerst het standaard automatencatering met u doornemen en vervolgens verder ingaan op ‘Healthy Vending’.

Bent u op zoek naar een automaat voor fris, snoep en snacks dan is automatencatering de oplossing. Bij deze vorm van bedrijfscatering wordt er op locatie een automaat geïnstalleerd. De automaat wordt vervolgens, wanneer nodig, bijgevuld door onze service medewerkers. Bij dit aanbod kunt u denken aan het volgende aanbod: Frisdranken, Cold drinks, candy bars, snoep, chips, en gezonde tussendoortjes zoals een proteïne bar of nut mix.

Deze vorm van automatencatering voorziet uw medewerkers van hun favoriete snack & cold drink.

 

Healthy Vending Automatencatering

2. Healthy Vending

Een bedrijfsrestaurant op 1 m2? Healthy Vending voorziet uw medewerkers van verantwoorde & gezonde voeding die verkrijgbaar is in een vending machine. Door de dagelijkse verzorging is er bij deze optie de mogelijkheid om dagverse producten in de automaat te leggen. Hierdoor zijn producten zoals dagverse wraps, broodjes, sandwiches, tosti’s en panini’s ook verkrijgbaar. Door een eigen productiekeuken zijn leveranciers in staat om snel te schakelen. Zo wordt het bederf steeds gemonitord waardoor de waste zo laag mogelijk blijft.

Met Healthy Vending draag je bij aan een gezonde en verantwoorde eet- en drinkomgeving op de werkvloer.

Meer informatie over Healthy Vending en het assortiment? Klik Hier…

 

Bedrijfscatering mogelijkheden Healthy Vending

3. Grab & Go Mini Market

Het principe van de Mini Market bedrijfscatering is in Nederland pas in coronatijd ontdekt. Inmiddels heeft de Mini Market een eigen plek gekregen in de wereld van bedrijfscatering. Deze vorm van bedrijfscatering is 24/7, flexibel, verantwoord en voorziet in het ontbijt, de lunch en het diner.

Het hybride werken is populairder dan ooit en de thuiswerkdag zit vast in ons rooster. Flexibiliteit was nog nooit zo belangrijk. De Mini Market is een hybride vorm van bedrijfscatering. Dat wil zeggen dat het inspeelt op de hoeveelheid mensen die op een bepaald moment wel of niet aanwezig zijn op kantoor. Het flexibele karakter is wat het zo interessant maakt voor de bedrijven.

Grab & Go

Dit Grab & Go concept komt in verschillende varianten en past overal. Van onbemand tot full service en alles daartussenin. Bij full service is er tijdens de piekmomenten een service medewerker aanwezig om vers bij te bereiden en warme soep te serveren. In de meeste gevallen wordt de PURA GO geplaatst met twee koelkasten, twee hoge kasten, twee lage kasten, combi oven, grill en de zelf-scan kassa. De medewerkers mogen zelf bepalen wanneer ze iets nuttigen. Het concept werkt simpel, u kiest u product en pakt deze uit de koeling, u rekent de producten af bij de zelf-scan kassen en genieten maar.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Klik hier…

 

Bedrijfscatering mogelijkheden Grab & Go concept

4. Smart Fridge

De Smart Fridge is inmiddels een bekend woord in de wereld van bedrijfscatering. Het is een foodautomaat met een uitgebreide technologie. Vooraf dient de medewerker zijn pasje te scannen wanneer de deur van het slot gaat. Vervolgens pak je de producten die je wenst. De automaat detecteert automatisch welke artikelen de medewerker pakt. Wanneer de deur weer dicht gaat wordt het bedrag automatisch afgeschreven. Dit nieuwe systeem zorgt ervoor dat de transactie van begin tot eind probleemloos verloopt. Door middel van kleine weegschalen onder de producten weet de smart fridge welke producten de werknemer heeft gekozen. Het relatief nieuwe smart fridge concept is zich razendsnel aan ontwikkelen.

Meer informatie over de Smart Fridge, klik hier…

 

5. Bedrijfsrestaurant

Bij de laatste optie komt het aan op een volledig bedrijfsrestaurant. In het traditionele bedrijfsrestaurants kunnen uw medewerkers ontspannen, ontmoeten, vergaderen, eten en uiteraard kan er ook een feest of bijeenkomst georganiseerd worden. Bij een volledig bedrijfsrestaurant heeft u een vaste service medewerker op locatie. De medewerkers op locatie doen altijd net dat beetje extra. De representatieve gastvrouwen en gastheren dragen bij aan de totale verzorging en beleving van uw bedrijfsrestaurant. Daarnaast is deze persoon uw directe aanspreekpunt.
Deze vorm van bedrijfscatering is allesomvattend en geeft uw medewerkers de mogelijkheid om door de dag heen vers en warm te eten & drinken.

Welke optie past bij jullie?

Nu u weet welke verschillende bedrijfscatering er mogelijkheden zijn is het belangrijk om na te gaan welke optie het beste past bij jullie bedrijf en/of organisatie. Uiteraard is het bij alle concepten mogelijk om de koffie op locatie te verzorgen.

Uiteraard adviseren wij u graag bij het maken van de juiste keuze. → Contact

Ons belangrijkste doel is om een verantwoorde eet- & drinkomgeving te creëren voor werkend Nederland. Niet alleen draagt dit bij aan een productieve werkdag, ook de vitaliteit van onze gasten staat op onze lijst. Vanuit dit standpunt kijken wij graag met u mee welke behoeftes passen bij uw organisatie.