De Smart fridge

Hét Smart Fridge concept voor bedrijven

BETAALBAAR  |  FLEXIBEL  |  BEMAND OF ONBEMAND  |  24/7 BESCHIKBAAR  |  ULTRAVERS

Ontstaan van de Smart Fridge 

De Smart Fridge Mini market is ontstaan tijdens Corona. Bedrijfsrestaurants hoefden niet dicht maar werkgevers vonden grote groepen bij elkaar een potentiële bron van besmetting. Hierdoor waren de bedrijfsrestaurants beperkt open. Omdat er toch behoefte was om iets te eten en te drinken te kopen ontstond het idee om producten te verkopen die elders, of tijdens een wandeling opgegeten konden worden. Dit is de Smart Fridge Mini market geworden.

“Een Smart Fridge Mini market concept als oplossing voor bedrijfscatering bied veel kansen”

Met de PURA GO Smart Fridge Mini market wordt voorzien in de vraag naar een flexibel bedrijfsrestaurant. Hiermee wordt een bedrijfsrestaurant wat meebeweegt op de hoeveelheid mensen die op een bepaald moment wel of niet aanwezig zijn op kantoor bedoeld. Mensen die naar kantoor gaan willen daar ook een ontbijtje kunnen pakken. Daarnaast willen degene die tot laat werken een maaltijd mee naar huis kunnen nemen. Natuurlijk blijft de lunch een belangrijk eetmoment maar de momenten daaromheen tellen steeds meer mee.

Smart Fridge Mini market formule

PURA GO Heeft een complete formule om het Smart Fridge Mini market concept heen gebouwd. Deze formule is toekomstbestendig, schaalbaar en een volwaardig alternatief voor een bemand bedrijfsrestaurant. De meeste producten die in de Mini market shops van PURA GO worden aangeboden worden zijn ultravers en worden in eigen huis gemaakt. 

 

Smart Fridge Mini Market
Mini Market PURA GO op de beurs facilitair

Smart Fridge Wat is een Smart Fridge Mini Market

Een Smart Fridge mini market en helemaal als je aan Albert Hein denkt associeer je met een supermarkt. Een Smart Fridge Mini Market in een Grab & Go selfservice foodconcept en is modulair, toekomstgericht en flexibel. Het is geen supermarkt waar je boodschappen kunt doen maar een shop in een bedrijf waar je terecht kunt voor het ontbijt, de lunch en het avondeten. Het is een bedrijfsrestaurant of een aanvulling op een bedrijfsrestaurant. Een Smart Fridge Mini Market is al geschikt voor bedrijven met 50 lunchgebruikers. In bedrijven waar honderden mensen het bedrijfsrestaurant bezoeken wordt vaak gekozen voor een bemande mini market. Het aanbod doet in niets onder voor een bemand bedrijfsrestaurant. Producten worden ultra-vers aangeleverd of met verse ingrediënten ter plaatse bereidt. Een mini market is 24/7 open, als er meer of minder bezoekers komen levert dat geen problemen op. Een mini market is schaalbaar en kan zowel bemand als onbemand worden ingezet.

Smart Fridge Mini markets voor bedrijven

Een klassiek bedrijfsrestaurant is alleen tijdens de lunchpauze geopend en biedt vóór- en ná de lunch géén oplossing. De Smart Fridge Mini Market van PURA GO biedt tijdens de lunchpauze een breed scala aan verse producten en gerechten. Daarbij kun je ook voor een ontbijt met muesli, yoghurt en fruit terecht bij PURA GO. Eet je ’s morgens liever een cracker of beschuit met beleg? Dan kan dat ook. Of werk je ’s avonds iets langer door, dan kan je voor jezelf of het hele gezin een (warme) maaltijd of maaltijdsalade meenemen uit de Smart Fridge mini market. Het Smart Fridge Mini market concept is 24/7 open.

Opties PURA GO

Grab&Go-Market-prijsindicatie-PURA-GO-Mini-Market

PURA GO

Bij de optie PURA GO komen onze medewerkers twee- of drie keer per week bij je langs om alles aan te vullen en te verzorgen. Hierbij worden de koeling en kasten met 80% van ons assortiment ingericht. Er zijn een aantal producten die in verband met een beperkte houdbaarheid in combinatie met een twee- of driedaags bezoek niet aangeboden kunnen worden.

De optie PURA GO: verse broodjes, zoete snacks, tosti's, panini,  frisdranken, koffie, thee, fruit en zuivel.

Grab&Go-Market-prijsindicatie-PURA-GO-Mini-Market

PURA GO +

Bij de optie PURA GO + komen onze medewerkers vijf keer per week bij je langs om alles aan te vullen en te verzorgen. De koeling en kasten worden ingericht met 100% van ons assortiment. Hierdoor is de  Mini Market óók in het weekend te gebruiken. Het is géén probleem om producten te leveren met een beperkte houdbaarheid.

PURA GO + kent de volgende opties: wraps, pastasalades, pokébowls, zoete snacks, frisdranken, koffie, thee, fruit, verse broodjes, zuivel en koelverse maaltijden.

Grab&Go-Market-prijsindicatie-PURA-GO-Mini-Market

PURA GO ++

Bij de optie PURA GO ++ komen onze medewerkers vijf keer per week bij je langs om alles aan te vullen en te verzorgen en is er vier uur personele bezetting per dag. Hierdoor ontstaat de mogelijkheid om warme gerechten en soep aan te bieden. Onze medewerker kan de Mini Market tussentijds opruimen of lunches maken voor bezoek.

De PURA GO ++ is samen te stellen met de volgende opties: soep, warme hap, wraps, pastasalades, pokébowls, zoete snacks, frisdranken, koffie, thee, fruit, verse broodjes, zuivel en complete maaltijden

 

Grab&Go-Market-prijsindicatie-PURA-GO-Mini-Market

PURA GO FULL SERVICE

PURA GO full-service, een compleet bedrijfsrestaurant met een ondersteunende Mini Market.  Het beste van twee werelden in uw zoektocht naar catering voor bedrijven. Tijdens de drukke pauzemomenten zijn er één of meerdere cateringmedewerkers aanwezig die tijdens de drukke pauzemomenten verse producten als broodjes en salades bereiden. Er zijn ook altijd één of meerdere warme gerechten te verkrijgen, denk hierbij aan een broodje pulled-chicken, bakje vis of een wok maaltijd.

In de Mini Market die ondersteunend is aan het bedrijfsrestaurant, zijn 24/7 producten beschikbaar zoals salades, wraps en sandwiches en maaltijden voor het ontbijt, lunch en diner.

JA! een Smart Fridge Mini market past bij ons!

VEEL THUISWERKERS | CORONA-PROOF

Door de crisis werken er veel mensen thuis en wordt er flexibiliteit verwacht van de cateraar. Hierdoor is het PURA GO Smart Fridge Mini market concept voor bedrijven precies wat je zoekt. Er zijn vier varianten, de meest uitgebreide variant is een PURA GO Full Service. 

We denken graag met je mee welke optie van PURA GO het beste past. Wil je weten hoe het werkt en wat de verschillende mogelijkheden zijn ?