Snelst groeiende bedrijfscatering concept van 2022

Nadat op 19 Januari 2022 twee PURA GO’s operationeel zijn geworden is de mijlpaal van 50 PURA GO’s bereikt. De twee bedrijfsrestaurants zijn na een lange sluiting door Corona heropend.

Bemande PURA GO
Evenals als vroeger wordt er gebruik gemaakt van de traditionele uitgifte buffetten maar de bedrijfsrestaurants zijn uitgebreid met een PURA GO micromarket. Op beide locaties is de keuze gemaakt voor een bemande opstelling. Het aanbod is dus gevarieerd en ultra vers. De medewerkers van deze twee bedrijven kunnen weer volop gebruik maken van de normale bedrijfscatering faciliteiten. Zij kunnen er nu ook 24/7 terecht.

PURA GO is uitgebreid richting Noord-Holland en klaar voor meer locaties aldaar.

PURA GO’s in Nederland

 

De komende weken staan de volgende plaatsingen op de agenda:

19 januari Horst (update)

woensdag 19 januari 2022 Horst
dinsdag 25 januari 2022 Apeldoorn
vrijdag 4 februari 2022 Schiedam
woensdag 9 februari 2022 Zeeland
donderdag 17 februari 2022 den Haag
vrijdag 18 februari 2022 Gorinchem
vrijdag 25 februari 2022 Oss
dinsdag 1 maart 2022 Apeldoorn
donderdag 3 maart 2022 Breda
vrijdag 4 maart 2022 Venlo
maandag 7 maart 2022 Den Haag
dinsdag 8 maart 2022 Arnhem
donderdag 31 maart 2022 Rhoon
PURA GO: SELF-SERVICE MINI MARKET

(seo tekst)

PURA GO is een onbemande mini market maar kan echter evengoed toch bemand worden ingezet. Aan de ene kant is het een fraai concept voor bedrijven waar desalniettemin veel wordt overgewerkt maar aan de ander kant is het ook een alternatief voor een bedrijfsrestaurant waar slecht zelden wordt doorgewerkt. De mini market, ook wel self-service food corner genaamd maar wordt ook wel micro market genoemd. De PURA GO minimarket biedt een breed scala aan producten voor elk moment van de dag. Als je ’s ochtends nog niet ontbeten hebt dan kun je met een  gerust hart een heerlijke muesli pakken met rood fruit.

Lekkere en gezonde voeding leveren een bijdragen aan een betere werkomgeving.

Kortom er kan een breed assortiment veganistisch en veganistisch worden aangeboden. Om dit voor ieder bedrijf mogelijk te maken, hebben we PURA GO ontwikkeld. Lekkere, verse en gezonde producten die verkrijgbaar zijn vanuit een een mini market. De mijlpaal van 50 PURA GO’s is bereikt.
Concluderend, met PURA GO is het mogelijk om de hele dag door goed eten en drinken aan te bieden. Voor het ontbijt, de lunch en alle andere snackmomenten. PURA GO is er voor bedrijven die behoefte hebben aan verse, gevarieerde en gezonde producten voor hun medewerkers. Een andere reden kan zijn een beperkte ruimte of een beperkt budget.

De PURA GO mini market is overzichtelijk ingericht. Afrekenen doe je eenvoudig met een zelfscankassa. Ten gevolgen van de corona maatregelen zijn veel restaurants gesloten, maar door de verbeterende corona situatie worden er weer volop bedrijfsrestaurants geopend. Tot slot; De mijlpaal van 50 PURA GO’s is bereikt.

https://www.google.com/maps/d/u/0/edit?mid=1hZyJQdm0VT_c3mXJeMJwOdEfz7GW79Do&usp=sharing

Kijk hier waar De mijlpaal van 50 PURA GO’s is bereikt.

Bedrijfscatering Mini markt grab en go