Toekomst hybride werken 

De manier waarop we samenwerken gaat in de toekomst veranderen. Vroeger zaten we de hele dag op kantoor, maar nu wordt het steeds normaler om ook een paar dagen per week thuis te werken. Sebastiaan Hoogstadt, sales director Benelux bij Poly (onderdeel van HP), verwacht dat deze trend naar hybride werken doorzet. Hoe kun je hier als organisatie op inspelen?

Lees het hele artikel van HP hier.

Optimale gebruikerservaring op elke werkplek

Veel bedrijven bieden tegenwoordig de mogelijkheid om hybride te werken. Werknemers kunnen dan (deels) werken op kantoor, thuis of op een flexwerkplek. Een flinke omschakeling voor medewerkers en managers. Toch is er nog een belangrijke stap te maken: het faciliteren van een optimale gebruikerservaring op elke werkplek.

 

 

90% vindt werk veranderd sinds COVID-19″

Pearl Abyss PURA GO plant

Het nieuwe normaal

Uit onderzoek van TNO onder ruim 8.000 werknemers blijkt dat tussen 2020 en 2022 de uitvoering van werk en contact met collega’s en klanten sterk veranderd is. Dat geldt voor 90% van de thuiswerkers en bijna driekwart van de werknemers op locatie.

De manier waarop we werken verandert snel en hybride werken blijft populair. Het ‘nieuwe normaal’ heeft het facility management veranderd en als bedrijfscateraar leveren wij onze bijdrage aan deze evolutie in de werkplekcultuur. Met de Grab & GO Mini Market hebben medewerkers de gelegenheid om hun ontbijt, lunch of avondmaaltijd voor de volgende dag te regelen, waardoor er ook voor de thuiswerkdagen lunchvoorzieningen beschikbaar zijn.

Ultiem eetgemak

Duik in het tijdperk van ultiem eetgemak en open de deuren naar een wereld van smaak, gemak en innovatie. Onze PURA GO Grab & Go Mini Market sluit naadloos aan bij flexibele werkstijlen en geeft een nieuwe invulling aan food op de werkplek. Verse en gezonde producten binnen handbereik en 24/7 beschikbaar.
PURA GO voorziet in de behoeften van moderne medewerkers en bied daarmee de perfecte cateringoplossing voor hybride werkomgevingen.

PURA GO

Toekomst hybride werken

Grab & Go Mini Market

^

24/7 bedrijfscatering

^

Innovatief

^

Flexibel

The rules have changed, so do we!