Stuark & PURA GO

Echte, pure, ambachtelijke kwark rechtstreeks op je werkplek.

STUARK, de enige leverancier van ambachtelijke kwark naturel in een handige knijpzak in Nederland, kondigt vol enthousiasme een samenwerking aan met PURA GO. Deze samenwerking combineert het beste van beide werelden: de heerlijke pure eiwitrijke, ambachtelijke kwark van STUARK met het gemak en de handigheid van PURA GO. Door de toevoeging van STUARK’s ambachtelijke kwark aan het assortiment van PURA GO kunnen mensen nu genieten van een gezonde en voedzame snack op elk gewenst moment.

Stuark kwark in de koeling

Voedingsstoffen in STUARK

STUARK is niet alleen lekker, maar ook voedzaam. Het zit boordevol essentiële voedingsstoffen die je elke dag nodig hebt. Calcium, proteïne, vitamine B2 en B12 zijn slechts enkele van de voedingsstoffen die deze ambachtelijke kwark biedt. Dus terwijl je geniet van de heerlijke smaak, geef je je lichaam ook de voeding die het verdient.

De samenwerking tussen STUARK en PURA GO opent nieuwe mogelijkheden voor gezonde voeding. Of je nu op kantoor, in de sportschool of onderweg bent, STUARK’s magere eiwitrijke kwark naturel is er om je te voorzien van de voedingsstoffen die je nodig hebt, zonder concessies te doen aan smaak en kwaliteit.

VERS. PUUR. Direct van de boer en dát proef je!


Wat STUARK onderscheidt, is de focus op versheid en puurheid. Vanaf het productieproces tot het afvullen in handige knijpzakken, gebeurt alles rechtstreeks bij de boer. Dit betekent dat de verse ingrediënten en het zorgvuldige vakmanschap samenkomen om een kwark te creëren die barst van smaak en kwaliteit en dat proef je! Met elke hap merk je de kwaliteit en het vakmanschap waarmee deze heerlijke snack is gemaakt.

Stuark ambachtelijke kwark trio
Stuark & PURA GO

Eet je sterk waar je ook bent en wat je ook doet


STUARK heeft zich op de markt gebracht om het gemak en de draagbaarheid van ambachtelijke kwark te verbeteren. Mensen hebben tegenwoordig behoefte aan gezonde, eiwitrijke voeding die ze overal kunnen consumeren, zonder gedoe met lepels of 500 gram bakken. Daarom biedt STUARK hun magere eiwitrijke kwark naturel aan in handige knijpzakken. Met deze innovatieve verpakkingsoptie hebben mensen nu de mogelijkheid om te genieten van gezonde kwark waar en wanneer ze maar willen. Of het nu onderweg is, tijdens een drukke werkdag of zelfs tijdens het sporten.

Ambachtelijke kwark versus ‘fabriekskwark’

Het verschil tussen ambachtelijke kwark en ‘fabriekskwark’ is enorm. Terwijl de zuivelindustrie kiest voor een versnelde productiemethode die slechts enkele minuten duurt, neemt STUARK de tijd om een eerlijk en puur product te leveren. De kwark wordt op ambachtelijke wijze bereid. Na een natuurlijk rijpingsproces wordt de kwark zorgvuldig uitgelekt en glad geroerd. Dit vakmanschap en geduld resulteren in een kwark zonder toevoegingen, vol van smaak en karakter.

Stuark & PURA GO samenwerking met ambachtelijke kwark