Mini Markt in Zeeland

vantienen kiest in haar nieuwe pand voor een PURA GO Mini Markt.

Een Mini Markt in Zeeland! Voortaan kunnen medewerkers en gasten van Van Tienen 27/7 gebruik maken van dit innovatieve bedrijfsrestaurant.
Bij vantienen is de PURA GO natuurlijk omgeven door kwalitatief hoogstaande koffiemachines en word je getrakteerd op lekkere koffie.
Met de komst van een PURA GO in de Showroom van Van Tienen wordt de jarenlange samenwerking en het partnership tussen beide bedrijven verder versterkt.

Flexibele bedrijfscatering

PURA GO is een onbemand catering concept. Daardoor zijn we flexibel en spelen we in op de hoeveelheid medewerkers die op een bepaald moment wel of niet aanwezig zijn op kantoor. De ’thuiswerkdag’ zit vast in ons weekrooster en het kantoor wordt meer een ontmoetingsplek. Hierdoor zijn wij als cateraar genoodzaakt om anders te gaan cateren. Vanuit dit perspectief is de PURA GO Mini Markt ontwikkelend. Inmiddels zijn er meer dan 60 locaties actief.

De Grab & Go Mini Market is de nieuwste vorm binnen bedrijfscatering. De MiniMarket is 24/7 open en verplicht medewerkers niet om op een vast tijdstip te lunchen. Door het brede assortiment voorziet onze PURA GO in het onbijt, de lunch en het diner. Een dag thuiswerken, geen probleem. Neem de lunch voor morgen vast mee uit de Mini Market.

Ons PURA GO concept is atlijd op maat en kan ook met service worden uitgebreid. Hierdoor kan onze medewerkster bijvoorbeeld tijdens de drukke lunchuren vers bij bereiden. Wij kijken altijd naar de cultuur van uw organisatie en uw wensen.

Bij Van Tienen in Zeeland kunnen de medewerkers gaan genieten van onze ultra verse assortiment. Ons assortiment is gevarieerd en verantwoord en wordt elke maand uitgebreid en/of aangepast. Samen met onze collega’s kijken we naar de cultuur in uw organisatie. Wij sluiten ons aanbod en assortiment hier vervolgens op af in ons voorstel. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op of vul de PURA GO kostengenerator in.

Mini Markt in Zeeland Pura Go van tienen koffie