Mini Market Bedrijfscatering: revolutionair & vernieuwend
Het bedrijfsrestaurant van de toekomst, is dat de Mini Market? Lees het hele artikel in de ondernemerHet bedrijfsrestaurant van de toekomst, is dat dé Mini Market? Hybride werken vraagt ook om hybride bedrijfscatering. De ‘thuiswerkdag’ zit bijna vast in ons weekrooster en vaste lunchtijden zijn niet meer vanzelfsprekend. „Flexibiliteit is een belangrijke factor in de wereld van bedrijfscatering”.
De Grab & Go Mini Market is een relatief nieuwe vorm van bedrijfscatering. Een Mini Market is 24/7 open en verplicht medewerkers niet om op een vast tijdstip te lunchen. Deze vorm van bedrijfscatering is pas een kleine twee jaar een ‘fenomeen’ in Nederland. Op dit moment zijn er dan ook slechts een aantal partijen actief in dit marktsegment. Zo hebben Leo op het Werk samen met Telesuper een concept, maar ook Sodexo en Selecta met Albert Heijn TO GO. Veruit de grootste partij, met ruim zestig locaties, is PURA GO.
Recente reacties