Mini Market assortiment

Het assortiment van PURA GO bedrijfscatering.

Mini Market bedrijfscatering assortiment

De wereld van bedrijfscatering verandert in hoog tempo. Zo ook het assortiment van de PURA GO Mini Market. 

Mini Market assortiment

Het assortiment van de PURA GO Mini Market gaat op de schop. Onze collega’s zijn hard op weg om de nieuwe sappen, salades, maaltijden en sandwiches te lanceren. Ook een gebaksvitrine en zoete broodjes worden toegevoegd aan het assortiment van PURA GO Bedrijfscatering.

Vega

Nog nooit eerder was het aanbod vegetarisch en vegan zo groot. De vega doelgroep blijft stijgende. Voor cateraars een belangrijk punt om ook in het assortiment rekening mee te houden. Groenteburgers, vegetarisch gehakt en ga zo maar door. Het aanbod in vleesvervangers is groeiende en door razendsnelle ontwikkelingen zijn steeds meer consumenten geneigd om vegetarisch te eten. Ook mensen die niet volledig vegetarisch zijn kiezen vaker voor een vega keuze. De beweegreden: “Af en toe een stukje vlees is lekker maar over het algemeen wordt er teveel vlees geconsumeerd.”.

Wereldkeuken

Een tweede ontwikkeling is het aanbieden van eten & drinken uit andere culturen. Het kijkbeeld van de mens is inmens toegenomen door de komst van internet. De wereldkeuken ligt binnen handbereik. Met een paar drukken op de muis weet je wat populaire gerechten zijn in India, Mexico, Surinama, Griekenland en ga zo maar door.  Ook op kantoor groeit de behoefte naar eten & drinken uit andere culturen.

To be continued…