Bezoek ons Experience Centre

 Kom, Zie, Proef & Beleef de PURA GO Grab & GO Mini Market

 PURA GO Experience Centre 

 In ons Experience Centre kom je alles te weten over wat de wereld van bedrijfscatering jouw te bieden heeft. Van een simpele vending oplossing tot een Full Service Grab & Go Mini Market met vers bereiding. We nemen je mee in onze wereld.

Kom, Zie, Proef & Beleef

Weten wat de mogelijkheden zijn in de wereld van bedrijfscatering? Bezoek ons Experience Centre en maak kennis met alle facetten van onze branche. Of je nu op zoek bent naar een simpele vending oplossing of op zoek bent naar een volledig bedrijfsrestaurant. In ons Experience Centre komt het allemaal aanbod. Onze eigen PURA GO Grab & Go Mini Market is ten alle tijden goed gevuld met dagverse wraps, sandwiches, soepen, broodjes, snacks, salades, maaltijden, zuivel en drankjes. Uiteraard ben je vrij om onze PURA smaken te proeven en beleven. 

 

PURA GO Mini Market bedrijfscatering bij Bergman Clinics

Gezond eet- & drinkomgeving voor werkend Nederland

Samen met onze collega’s en opdrachtgevers streven wij naar een gezond eet- & drinkomgeving voor werkend Nederland. Wij geloven in een vitale toekomst. Vitaal gezonde medewerkers zijn namelijk beduidend productiever. Met dit in ons achterhoofd leveren wij elke dag aan meer dan 200 bedrijven onze dagverse producten. Met de benodigde gastvrijheid staan wij dagelijks klaar voor onze gasten.

In ons Experience Centre krijg je een totaalbeleving over hoe wij, samen met ons team, deze doelstelling nastreven. Uiteindelijk zijn de medewerkers de vlam die de motor van jouw bedrijf en/of organisatie brandend houden.

Bedrijfscatering

Hybride bedrijfscatering klaar voor de toekomst. De bedrijfscatering branche heeft te maken met grote veranderingen. Het thuiswerken is nog steeds populair en de verwachtingen zijn dat dit niet meer verdwijnt. Hierdoor is het voor de bedrijfscateraars erg lastig om in te spelen op de hoeveelheid mensen die aanwezig zijn op kantoor. Hoeveel moeten we inkopen en welke service moeten we daarbij verlenen. Om deze blokkades te verwijderen zijn er verschillende cateraars omgeslagen naar een onbemand cateringconcept. Onder andere AH To Go, Leo LGF, Butik zijn inmiddels aanbieders van onbemande bedrijfscatering. Wij van PURA GO zijn met inmiddels 65+ PURA GO’s marktleider op het gebied van de onbemande Mini Market. Inmiddels hebben we ons concept uitgebreid met verschillende mogelijkheden. Van ‘zelf vullen’ tot een Full Service Mini Market met versbereiding op locatie.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Plan je bezoek.

Nieuwe maaltijden PURA GO bedrijfscatering