PURA GO in een tijdelijke opstelling

Op een bouwplaats, tijdens groot onderhoud, een verbouwing of op een beurs ook voor een korte periode is een PURA GO oplossing voorhanden.
Een middelgrote PURA GO is vanuit het niets in 4 uur operationeel te maken. Er worden schappenkasten, koelingen en een betaalsysteem geplaatst. Er komen meubels en signing in de ruimte en de apparatuur wordt geplaatst. Als de eerste vulling heeft plaatsgevonden is de PURA GO operationeel.

De PURA GO is zowel bemand als onbemand te gebruiken. In een bemande situatie kan de servicemedewerker verse producten zoals broodjes, warme gerechten en soepen bereiden. Dit bied een maximale versbeleving en de mogelijkheid om additioneel ook lunches of vergaderingen te verzorgen. De Mini Market is dan ondersteunend. Voor het ontbijt is er een diversiteit aan granen, yoghurts en brood met apart beleg. Voor het lunchmoment zijn er salades, sandwiches, wraps, zes verschillende soorten soep en warme snacks. Het avondeten mee naar huis nemen kan ook. In een wisselende cyclus zijn er warme maaltijden en maaltijdsalades. Gelijk opeten kan natuurlijk ook. Om de mini market te complementeren zijn er optioneel zijn er een aantal schappenkasten toe te voegen. Zo bieden we een snack-kast, een trakteer-kast, een cadeau-kast en een supermarkt-kast.

Middels een passensysteem kunnen we de betaal- en afrekensystematiek inrichten zoals u het wenst.