Bedrijfsrestaurant inrichten

Bedrijfsrestaurant inrichten

PURA GO Bedrijfsrestaurant inrichten

Een PURA GO is modulair en flexibel. Hierdoor is het ontwerp snel aan te passen en is het geschikt voor bijna elke ruimte. Het ontwerp wordt in de meeste gevallen afgestemd op het assortiment en het verbruik. Onze ontwerpers houden altijd rekening met de cultuur van uw organisatie. 

Start-fase

Voordat wij beginnen met de inrichting van een bedrijfsrestaurant voorzien wij onze klanten altijd van een online visualisatie. Hierbij brengen wij jullie ruimte in kaart en plaatsen wij op verschillende manieren een PURA GO Mini Market in de ruimte. Samen bespreken we de ontwerpen en kiezen we het ontwerp wat het beste bij u en de cultuur van uw bedrijf past. De grootte van de PURA GO is afhenkelijk van het assortiment en het verbruik van de Mini Markt. Uw bedrijfsrestaurant inrichten, wij helpen u graag. PURA GO past het ontwerp altijd aan op de cultuur van uw organisatie.

Bedrijfsrestaurant inrichten PURA GO visueel
Mini Market concept PURA GO

Bedrijfsrestaurant inrichten – bouw fase

 Nadat we samen het ontwerp definitief hebben gekozen beginnen we met de bouw van de PURA GO. Onze technische dienst is gespecialiseerd in het verwerkelijken van een concept naar de werkelijkheid. Op dit moment bouwen onze toppers elke twee weken een nieuwe PURA GO Mini Markt. Het bedrijfsrestaurant inrichten en verder afstylen gebeurt direct na de bouw. Door decoratie en verschillende planten komt de PURA GO volledig tot zijn recht. Op de affbeelding ziet u een PURA GO die we afgelopen maand hebben ontwikkeld. Meer ontwerpen vindt u hier.

Bedrijfsrestaurant inrichten PURA GO Food Corner

Uw nieuwe bedrijfsrestaurant inrichten?

Neem contact met ons op, wij helpen u graag. Benieuwd naar de mogelijkheden van een PURA GO Mini Markt? Vul onze kostengenerator in en krijg meteen een kostenindicatie van een PURA GO bij u op locatie. Uw bedrijfsevenement afstylen of volledig laten verzorgen, neem contact op met onze collega’s van LaVie Catering