Bedrijfscatering & werknemerstevredenheid 

 Hoe kunnen bedrijfscatering & werknemerstevredenheid elkaar aansterken? 

Bedrijfscatering & werknemerstevredenheid

Bedrijfscatering kan een belangrijke rol spelen bij het verbeteren van de werknemerstevredenheid. Hieronder volgen enkele manieren waarop bedrijfscatering kan bijdragen aan een hogere werknemerstevredenheid:

PURA GO Maaltijd rijst

1. Gemak

Werknemers waarderen het gemak…

  1. Gemak: Werknemers waarderen het gemak van bedrijfscatering. Het hebben van een on-site restaurant, café of mini-market maakt het gemakkelijk voor werknemers om snel en gemakkelijk aan hun behoeften voor ontbijt, lunch of tussendoortjes te voldoen. Dit bespaart tijd en energie en vermindert de noodzaak om elders eten te halen, wat kan bijdragen aan een hogere werknemerstevredenheid.
Robuust brood PURA GO

2. Keuzes

Het bied keuzemogelijkheden

2. Keuzes: Bedrijfscatering biedt werknemers meer keuzemogelijkheden. Door het aanbieden van verschillende soorten voedsel en dranken, kunnen werknemers kiezen wat het beste past bij hun smaak en dieetbehoeften. Dit kan helpen bij het verminderen van de frustratie die gepaard gaat met het niet kunnen vinden van de juiste opties elders en kan bijdragen aan een hogere werknemerstevredenheid.

Werkfruit PURA GO

3. Gezonde opties

Bijdragen aan een gezonde levensstijl

3. Gezonde opties: Bedrijfscatering kan bijdragen aan een gezonde levensstijl. Door gezonde opties aan te bieden, zoals verse groenten en fruit, volkorenbrood, magere eiwitten en plantaardige alternatieven, kunnen werknemers gemakkelijker gezonde eetgewoonten aannemen. Dit kan bijdragen aan de tevredenheid van werknemers die een gezonde levensstijl nastreven.

American cookie PURA GO

4. Sociale verbinding

Bevorder connectie

4. Sociale verbindingen: Bedrijfscatering kan sociale verbindingen tussen werknemers bevorderen. Samen lunchen of pauzeren in dezelfde ruimte kan werknemers de kans geven om te socialiseren, te netwerken en relaties op te bouwen buiten hun normale werkomgeving. Dit kan bijdragen aan een hogere werknemerstevredenheid, omdat werknemers zich meer betrokken voelen bij hun collega’s en hun werk.

Maaltijd PURA GO Bami

5. Waardering

Geef het gevoel van waardering

5. Waardering: Bedrijfscatering kan werknemers het gevoel geven dat ze gewaardeerd worden. Door te investeren in bedrijfscatering laat een werkgever zien dat ze om het welzijn van hun werknemers geven en dat ze bereid zijn om in hun comfort te investeren. Dit kan bijdragen aan een hogere werknemerstevredenheid en loyaliteit.
Ook is het belangrijk om successen te delen en behaalde prestaties te waarderen. Hierbij is het bijvoorbeeld een optie om een bedrijfsfestival te organiseren voor de werknemers. LaVie Catering helpt je hier graag bij. 

GEMAK

KEUZES

HEALTHY

CONNECTION

WAARDERING

PURA GO

Weten wat bij jullie past?

PURA GO

^

24/7 bedrijfscatering

^

Fresh & Healthy

1 PURA GO

2 PURA GO +

3 PURA GO ++

4 PURA GO FULL SERV.