Bedrijfscatering op maat

 Bedrijfscatering op maat voor elk bedrijf. 

Als bedrijf ben je ongetwijfeld op zoek naar manier om je medewerkers tevreden te stellen en de productiviteit te verhogen. Juiste bedrijfscatering kan hierbij een belangrijke rol spelen. Door je medewerkers dagelijks te voorzien van gezonde en smakelijke maaltijden, creëer je niet alleen een positieve werksfeer, maar zorg je ook voor een gezonde en gevarieerde levensstijl.

Bij PURA zijn we gespecialiseerd in bedrijfscatering op maat. Of je nu op zoek bent naar een bedrijfsrestaurant, automatencatering, gezonde lunch, Mini Market of een buffet voor een speciale gelegenheid, wij bieden altijd een oplossing op maat. Onze ervaren keuken bereidt dagelijks de lekkerste gerechten met verse en seizoensgebonden ingrediënten.

Naast de smaak en kwaliteit van onze producten, vinden we duurzaamheid ook erg belangrijk. Daarom werken we zoveel mogelijk met lokale producten en proberen we voedselverspilling te minimaliseren.

Wil je meer weten over onze bedrijfscatering op maat? Neem dan gerust contact met ons op. We denken graag met je mee over de mogelijkheden voor jouw bedrijf.

Levensstijl

Productiviteit

Tevredenheid

Kostenbesparing

Voordelen bedrijfscatering op maat

Bedrijfscatering biedt verschillende voordelen voor bedrijven en medewerkers. Een goed verzorgde bedrijfscatering kan bijvoorbeeld bijdragen aan:

  • Een gezonde levensstijl: door medewerkers dagelijks te voorzien van gezonde maaltijden, kunnen bedrijven bijdragen aan een gezonde levensstijl van hun medewerkers. Hierdoor wordt de kans op ziekteverzuim vermindert.
  • Productiviteit: gezonde voeding kan leiden tot meer energie en minder vermoeidheid. Hierdoor kunnen medewerkers zich beter concentreren en zijn ze productiever gedurende de dag wat resulteert in betere prestaties.
  • Tevredenheid van medewerkers: een goede bedrijfscatering kan bijdragen aan een positieve werksfeer en de tevredenheid van medewerkers verhogen. Door dagelijks gezonde en smakelijke producten aan te bieden, voelen medewerkers zich gewaardeerd en betrokken bij het bedrijf.
  • Kostenbesparing: door gebruik te maken van bedrijfscatering kunnen bedrijven kosten besparen op bijvoorbeeld het gebruik van externe leveranciers en het inkopen van ingrediënten.

Bij PURA bieden we bedrijfscatering op maat. Dit betekent dat we samen met bedrijven kijken naar hun wensen en behoeften op het gebied van catering. Zo kunnen we rekening houden met specifieke dieetwensen en allergieën en kunnen we de catering afstemmen op het aantal medewerkers en de beschikbare ruimte.

Daarnaast hechten we veel waarde aan duurzaamheid. We werken zoveel mogelijk met lokale en biologische producten en minimaliseren voedselverspilling. Op deze manier dragen we bij aan een betere wereld en gezonde voeding voor medewerkers.

In onze eigen productiekeuken staan onze medewerkers dagelijks klaar om onze producten te bereiden zodat ze dagvers op locatie aankomen.

Conclusie

Bedrijfscatering kan een belangrijke rol spelen bij het tevredenstellen en productiever maken van medewerkers. Door te kiezen voor PURA bedrijfscatering op maat, kunnen bedrijven rekening houden met specifieke wensen en behoeften en zorgen voor gezonde en smakelijke maaltijden. Bij ons bedrijf staat maatwerk en duurzaamheid hoog in het vaandel, zodat bedrijven en medewerkers optimaal kunnen genieten van de voordelen van bedrijfscatering.

PURA GO

Bedrijfscatering op maat

PURA Catering

^

Mini Market

^

Bedrijfsrestaurant

^

Automatencatering

Ambachtelijk

Puur & eerlijk

100% vers

Top kwaliteit

Bedrijfscatering concepten op maat

Ontdek de verschillende mogelijkheden van bedrijfscatering: Mini Market, bedrijfsrestaurant en automatencatering

Bedrijfscatering is meer dan alleen het aanbieden van een dagelijkse lunch. Het is een belangrijk onderdeel van het welzijn en de tevredenheid van uw medewerkers. Bij PURA bieden we verschillende opties voor bedrijfscatering, waaronder Mini Markets, bedrijfsrestauranst en automatencatering. Hieronder leest u meer over de mogelijkheden van elk van deze opties.

Bedrijfscatering op maat door PURA Catering

Mini Market

Mini Market is een unieke bedrijfscateringoptie waarbij medewerkers de mogelijkheid krijgen om in een kleine supermarkt hun eigen maaltijden en snacks te kopen. Dit concept is vooral populair bij bedrijven die weinig ruimte hebben voor een bedrijfsrestaurant. Bij Mini Market kunnen medewerkers kiezen uit een breed scala aan gezonde en lekkere producten, zoals salades, sandwiches, fruit, smoothies en nog veel meer.

Bedrijfsrestaurant

Een bedrijfsrestaurant is een klassieke optie voor bedrijfscatering. Het biedt medewerkers de mogelijkheid om in een speciale ruimte te genieten van een gezonde en smakelijke maaltijd. Bij Mini Market bieden we bedrijfsrestaurants op maat, waarbij we rekening houden met uw wensen en behoeften. Zo kunnen we bijvoorbeeld een speciaal menu samenstellen dat past bij uw bedrijfscultuur en -waarden.

Automatencatering

Automatencatering is een praktische en gemakkelijke optie voor bedrijfscatering. Bij Mini Market bieden we een breed scala aan automaten die gevuld zijn met gezonde en smakelijke producten. Van warme maaltijden tot snacks en drankjes, onze automaten bieden medewerkers de mogelijkheid om snel en gemakkelijk een maaltijd te nuttigen, zonder dat ze het kantoor hoeven te verlaten.

Bedrijfscatering op maat die bij jullie past

Bij PURA bieden we kortom verschillende opties voor bedrijfscatering, waaronder Mini Markets, bedrijfsrestaurants en automatencatering. Elk van deze opties heeft zijn eigen voordelen en mogelijkheden, afhankelijk van de wensen en behoeften van uw bedrijf en medewerkers. Of u nu op zoek bent naar een unieke en flexibele optie zoals Mini Market, een klassiek bedrijfsrestaurant op maat of praktische automatencatering, wij bieden maatwerk op het gebied van bedrijfscatering. Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.