Arla Foods & PURA GO

Arla Foods & PURA GO starten samenwerking met Chilled COFFEE samen van Starbucks.

Samenwerking Arla Foods & PURA GO

Arla Foods, producent van de Starbucks ijskoffie is enthousiast op de samenwerking met het onbemande cateringconcept PURA GO.

Arla Foods & PURA GO

Vanaf oktober zijn de ICED COFFEE smaken van Starbucks vergkrijgbaar in de PURA GO mini Market. Producent Arla Foods is daarmee een van de eerste grote fabrikanten die toekomst ziet in het Mini Market concept. Arla Foods is positief verrast over de snelheid waarmee de samenwerking tot stand is gekomen. Jessica Piarelal, Key Accountmanager Convenience en On-the-Go bij Arla Foods: “Prachtig om te zien hoe snel dingen kunnen gaan als er een match is.”

Voor PURA GO betekent de samenwerking met Starbucks ijskoffie dat er iets anders kan worden aangeboden dan een standaard kopje koffie. De diverse Starbucks ijskoffie smaken worden aangeboden vanuit een eigen, herkenbare Starbucks koelmeubel. Dat is dus ijskoud genieten on-the-go of voor directe consumptie.

Het assortiment van de PURA GO Mini Market breid zich snel uit. Nieuwe healthy broodsoorten, broodjes baboa, nieuwe salades en vanaf morgen zijn ook de nieuwe broodjes van de maand weer verkrijgbaar. 

Onbemand cateringconcept PURA GO

We zijn trots op de mooie samenwerking en op het feit dat het Mini Market concept steeds bekender wordt. Met het hybride werken en de flexibiliteit van tegenwoordig is de wereld van bedrijfscatering drastisch aan het veranderen. Het Mini Market concept van PURA GO is multidisciplinair waardoor onze klanten zelf kunnen kiezen wat bij ze past. Bemand, onbemand, zelf vullen of full-service, samen met jou kijken we naar de beste fit voor jullie bedrijf.

Nieuwsgierig naar PURA GO voor jouw bedrijf?

Neem contact met ons op.