70e PURA GO-locatie bij RENOLIT in Enkhuizen. 

Begin 2021 hebben we PURA GO gelanceerd. Vorige week was wederom een belangrijke moment, want we openden onze 70e PURA GO-locatie bij RENOLIT in Enkhuizen. PURA GO staat voor meer dan alleen een Grab & Go-concept; het is een uiting van onze toewijding om werkomgevingen te creëren waar vers en gezond eten & drinken 24/7 beschikbaar is.

Lees hier het hele artikel op Foodclicks

Smart fridge

Onze reis van voortdurende innovatie gaat door. Recentelijk ontwikkelden we ons concept verder met PURA GO smart fridges, waar de producten vooraf worden betaald. Het systeem is 100% veilig en dus ook geschikt voor publieke ruimte en bijvoorbeeld logistieke bedrijven.
Het afgelopen half jaar zijn er diverse pilots geweest en zijn al vele projecten opgestart. In de geest van vooruitgang lanceren we dit nieuwe smart fridge-concept op nog eens 6 locaties in december en januari.

Smart fridge concept PURA GO

Transitie

Er zijn meer aanbieders met onbemande bedrijfscatering. Deze nieuwe collega’s noemen het micro-markt, smart fridge of food wall maar wij zien een nieuwe tendens. Opdrachtgevers willen dat wij meebewegen met hun behoefte. Dat kan zijn naar meer service of een tijdelijke uitbreiding. Op tal van locaties zijn we begonnen met een onbemand concept, en hebben we inmiddels een transitie gemaakt naar bemande PURA GO’s wat gelijk staat aan volwaardige bedrijfsrestaurants met toegewijd personeel. Wat wij hier zo bijzonder aan vinden? Het feit dat we samen met onze opdrachtgevers kunnen evolueren, wat wil je nog meer…

70e PURA GO-locatie bij Renolit in Enkhuizen

Bij Renolit hebben we gisteren gewerkt aan de opbouw en de eerste vulling en vandaag hebben we het genoegen om de PURA GO te openen voor alle medewerkers. De PURA GO bij Renolit is een parel aan onze kroon, met een assortiment dat is afgestemd op de behoefte van het bedrijf. Er wordt 7 dagen per week en in ploegen gewerkt en elke ploeg heeft dezelfde voorziening.

PURA GO

Bedrijfscatering op maat

PURA Catering

^

Mini Market

^

Bedrijfsrestaurant

^

Automatencatering

Ambachtelijk

Puur & eerlijk

100% vers

Top kwaliteit