PURA GO RENOLIT

PURA GO RENOLIT

  • Date: December 2023
  • Client: Renolit
  • Project Type: PURA GO +

PURA GO & RENOLIT

Renolit staat wereldwijd voor technische competentie, moderne producten en service op basis van partnerschap. Ze zetten zich sinds 1946 in voor partnerschap, innovatie, hoogwaardige producten & betrouwbaarheid. 

Met veel enthousiasme hebben we de hand in een gesloten om een sterke partnerschap op te bouwen, dit vanaf december 2023. Als flexibele bedrijfscateraar zijn we verheugd over deze samenwerking, die gericht is op het creëren van een gezonde werkomgeving voor de werknemers van Renolit. 

PURA GO is de samenwerking met Renolit aangegaan om een stimulerende omgeving te bevorderen, waarin welzijn en gezondheid centraal staan. We kijken ernaar uit om bij te dragen aan de vitaliteit van het personeelsbestand van Renolit en een positieve impact te hebben op hun dagelijkse werkervaring. 

 

Renolit logo
PURA GO Renolit NEW

“Begin 2021 hebben we PURA GO gelanceerd. Vorige week was wederom een belangrijke moment, want we openden onze 70e PURA GO-locatie bij Renolit in Enkhuizen.”

ANDERE PURA GO’S

Koole Terminals PURA GO Mini Market bedrijfscatering

PURA GO Koole Terminals

Een prachtige locatie bij Koole Terminals in de bruisende haven van Rotterdam. Compleet met vers afgebakken broodjes en meer…

PURA GO OFI

Voor Olam Food Ingredients in Koog aan de Zaan hebben wij deze PURA GO in een hoekopstelling gerealiseerd.

PURA GO Rabobank RvN

Voor de Rabobank RvN hebben wij deze mooie PURA GO FULL SERVICE mogen realiseren.

Contact

Laagveld 16 | 5431 NX | Cuijk

0485 - 335210

sales@pura-catering.nl