Mini Market zelf vullen

Mini Market zelf vullen? Wij zijn de juiste partner voor het food supply.

ZELF VULLEN | FOOD SUPPLY |  BETAALBAAR  |  ULTRAVERS

Mini Market zelf vullen

Op zoek naar een partij voor food supply? PURA GO is de juiste partner voor het afleveren van eten en drinken. Met onze eigen productiekeuken zijn wij in staat om bijna alle producten zelf te bereiden. Hierdoor is alles ultra-vers en snel geleverd. Onze operators rijden door heel het land en bevoorraden dagelijks meer dan 200 bedrijven met eten en drinken. 

Een Mini Market is flexibel, 24/7 open, schaalbaar, betaalbaar en efficiënt. Daardoor doet de Mini Market niks onder aan het traditionele bedrijfsrestaurant. Sommige bedrijven kiezen ervoor om de Mini Market zelf te vullen. In deze gevallen plaatsen wij de Mini Market en komen wij dagelijks of enkele dagen per week langs met jullie bestellingen. Het assortiment van PURA GO is breed en gevarieerd. Vega, gezond en variatie zijn ook in ons assortiment duidelijk terug te vinden. Benieuwd? Neem een kijkje in ons assortiment

 

 

 

Mini Market PURA GO - Onbemande food corner

JA! Wij willen onze Mini Market graag zelf vullen.

Door de crisis werken er veel mensen thuis en wordt er flexibiliteit verwacht van de cateraar. Hierdoor is het PURA GO Grab & Go concept voor bedrijven precies wat je zoekt. Er zijn vier varianten, de meest uitgebreide variant is een PURA GO Full Service. 

We denken graag met je mee welke optie van PURA GO het beste past. Wil je weten hoe het werkt en wat de verschillende mogelijkheden zijn ?

Vandaag besteld, morgen in de Mini Market

Met onze eigen productiekeuken hebben we het voordeel dat we snel kunnen handelen. Hierdoor geldt “vandaag besteld , morgen in de Mini Market”. In onze productiekeuken staan onze collega’s dagelijks met tientallen mensen te bereiden. Omdat we zelf een bestelsysteem hebben is het voor onze keuken direct zichtbaar wat er gebeuren moet. Hierdoor is onze keten snel en efficiënt met een snelle levering als gevolg.

Maaltijden, broodjes, panini’s, sandwiches, poke bowls, verse sappen, soep, tosti’s,  salades en nog veel meer. Onze gerechten zijn afwisselend en het assortiment is gevarieerd. Samen met onze klanten kijken we naar de wensen van de medewerkers. Uiteindelijk wordt het aanbod afgestemd op de vraag waardoor er altijd een passend voorstel uitkomt. 

Grab & Go voor bedrijven

Een klassiek bedrijfsrestaurant is alleen tijdens de lunchpauze geopend en biedt vóór- en ná de lunch géén oplossing. De Grab & Go Mini Market van PURA GO biedt tijdens de lunchpauze een breed scala aan verse producten en gerechten. Daarbij kun je ook voor een ontbijt met muesli, yoghurt en fruit terecht bij PURA GO. Eet je ’s morgens liever een cracker of beschuit met beleg? Dan kan dat ook. Of werk je ’s avonds iets langer door, dan kan je voor jezelf of het hele gezin een (warme) maaltijd of maaltijdsalade meenemen uit de mini market.

pura-go-assortiment-mini-market-02