Hybride bedrijfscatering

PURA GO Mini Market – de hybride vorm van bedrijfscatering
Bedrijfsrestaurant mogelijkheden, Gezond bedrijfsrestaurant, Gevarieerd bedrijfsrestaurant, Flexibel bedrijfsrestaurant

Het PURA GO Mini Market concept

“De Hybride vorm van bedrijfscatering”

Uw bedrijfsrestaurant inrichten op het nieuwe werken? Een standalone PURA GO Mini Market of een PURA GO Mini Market met een Full-Service Catering voorziening. Het beste van twee werelden, open voor het ontbijt, de lunch en het diner maar ook voor alle momenten tussendoor.

Gemak dient de mens: 24/7 geopend

Met de Mini Market van PURA GO heb je onbeperkte openingstijden. Medewerkers en gasten kunnen op ieder moment van de dag verse producten kopen. Van broodjes, salades en wraps tot alle soorten drinks. Denk ook aan snacks of zelfs een schap met handige producten voor thuis en op kantoor. PURA GO kan overal worden geplaatst en is 24/7 open.
– Bedrijfscatering klaar voor de toekomst –

Smakelijk & breed assortiment

Elke eetgelegenheid moet een feestje zijn! Bij PURA GO weten we als geen ander hoe we maaltijden en snacks bereiden (in eigen keuken!) die lekker en gezond zijn, maar die óók verrassen. Voor elk moment kunnen we producten aanbieden. Verse broodjes, wraps en soep. Maar ook smoothies, salades en maaltijden. Uiteraard aangevuld met frisdranken en zoetwaren.

Enkele Voordelen PURA GO:
  • Flexibel; De PURA GO Mini Market is zowel bemand als onbemand mogelijk.
  • 24/7 beschikbaar; PURA GO is de Hybride vorm van bedrijfscatering en is klaar voor de toekomst.
  • Ultravers; door onze eigen productiekeuken zijn alle producten ultravers en geld voor het gehele assortiment “Vandaag besteld morgen in de PURA GO”.
  • Ontbijt, lunch en Diner; Onbemand of bemand bedrijfsrestaurant voor het ontbijt, lunch en diner. Met een bemande PURA GO Mini market wordt voorzien in de vraag naar een flexibel bedrijfsrestaurant dat meebeweegt op de hoeveelheid mensen die op een bepaald moment wel of niet aanwezig zijn.

De PURA GO Mini Market voorziet in alle behoeften. Mensen werken flexibel, komen en gaan wanneer het hen uitkomt. Desgewenst met tussen de middag een life-bereiding of een maaltijd om mee naar huis te nemen. We zien ook dat de lunch voor de volgende (thuiswerk) dag wordt meegenomen net als de kleine boodschap.

Selfservice of met bediening

PURA GO is volledig als zelfbedieningsrestaurant in te zetten. De zelfbediening kassa, een magnetron/oven en grill maken de Mini Market 24/7 inzetbaar. In veel gevallen wordt gekozen voor een uitbreiding met service. Een cateringmedewerker is een paar uurtjes per dag aanwezig, zorgt bijvoorbeeld voor warme soep en warme harde broodjes. De cateringmedewerker bereid de vergaderlunches voor bezoek en verzorgt de koffierondes.

Varianten PURA GO Mini Market

De standalone versie waarbij iedereen zelf zijn producten pakt en afrekent. De Mini Market waarbij ook elke dag verse harde broodjes en ambachtelijk bereide warme soep klaarstaat.
En de PURA GO die het midden houdt tussen een compleet bedrijfsrestaurant met servicemedewerkers waar 24/7 een ruim assortiment aan vers bereide producten kan worden verkregen maar waar ook altijd een groot mini market assortiment te verkrijgen is.

Flexibel bedrijfsrestaurant

Met een bemande PURA GO Mini market wordt voorzien in de vraag naar een hybride bedrijfsrestaurant dat meebeweegt op de hoeveelheid mensen die op een bepaald moment wel of niet aanwezig zijn. Een flexibele oplossing voor bedrijven waar ook veel wordt thuisgewerkt. Mensen die naar kantoor kunnen een ontbijtje pakken en degene die tot laat werken kunnen een maaltijd nuttigen of mee naar huis nemen. De lunch blijft een belangrijk eetmoment maar de momenten daaromheen tellen steeds meer mee.

Breed scala aan producten

Een klassiek bedrijfsrestaurant is in veel gevallen alleen tijdens de lunchpauze geopend en biedt vóór- en ná de lunch géén oplossing. Het bedrijfsrestaurant van PURA GO biedt tijdens de lunchpauze een breed scala aan verse producten en gerechten maar je kunt er ook terecht voor een ontbijt met muesli, yoghurt en fruit. Eet je ’s morgens liever een cracker of beschuit met beleg? Dan kan dat ook. Werk je ’s avonds langer door, dan kan je voor jezelf of het hele gezin een (warme) maaltijd of maaltijdsalade meenemen uit de mini market.

Met PURA GO is het mogelijk om de hele dag door eten en drinken aan te bieden voor het ontbijt, de lunch en snackmomenten. PURA GO is er voor bedrijven die behoefte hebben aan verse, gevarieerde en gezonde producten voor hun medewerkers. De PURA GO mini market is overzichtelijk ingericht en afrekenen vindt plaats met een zelfscankassa.
In iets meer dan een jaar tijd is PURA GO van nul naar vijftig locaties gegroeid.

PURA GO is actief in heel Nederland en heeft op dit moment meer dan 50 locaties in Nederland en een Experience Centre om te kijken, proeven en beleven.
Bedrijfsrestaurant mogelijkheden, Gezond bedrijfsrestaurant, Gevarieerd bedrijfsrestaurant, Flexibel bedrijfsrestaurant

PURA GO Mini Market
Mini Market PURA GO - Onbemande food corner

Vakbeurs facilitair Juni 2022

Dit jaar zijn ook wij weer te zien op de vakbeurs facilitair in Utrecht. Met onze PURA GO Mini Market zullen wij aanwezig zijn om de toekomst van bedrijfscatering te presenteren. PURA GO is de hybride vorm van bedrijfscatering en is klaar voor de toekomst. Een bemand of onbemand flexibel bedrijfsrestaurant. 24/7 open en een gezond, gevarieerd en ultravers assortiment. 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op, bezoek ons Experience Centre in Cuijk of kom naar de Vakbeurs facilitair in Utrecht.

Bedrijfsrestaurant mogelijkheden, Gezond bedrijfsrestaurant, Gevarieerd bedrijfsrestaurant, Flexibel bedrijfsrestaurant