PURA GO Nouryon

PURA GO NOURYON

  • Date: Februari 2023
  • Client: Nouryon
  • Project Type: PURA GO +

PURA GO & NOURYON

Wij zijn verheugd om onze prachtige PURA GO Grab & Go Mini Market te introduceren, die afgelopen februari is gerealiseerd. Deze unieke Mini Market in Deventer, waar ons diverse assortiment aan verse broodjes, soepen, maaltijden en salades nu beschikbaar zijn voor het gehele Nouryon-team, is binnen een werkdag gerealiseerd door ons technische team. 

Na een afwezigheid van 3 jaar in cateringfaciliteiten keken ze vol verwachting uit naar de lancering van dit vernieuwende 24/7-concept. De proeverij was een groot succes, en we zijn verheugd over de zeer positieve reacties. Of je nu tussen vergaderingen door haast hebt of op zoek bent naar een smakelijke snack voor een lange werkvond, met PURA GO zijn de medewerkers van Nouryon vanaf nu optimaal voorzien.

Stap binnen in de wereld van PURA GO en ontdek een scala aan heerlijke en gezonde opties die jouw werkdag zullen verrijken. Bezoek onze Mini Market en geniet van het gemak en de variëteit die PURA GO te bieden heeft!

 

Opening PURA GO Nouryon Deventer
PURA GO Deventer
Voorzicht PURA GO Deventer
Rechtszicht PURA GO Grab & GO Mini Market Nouryon

ANDERE PURA GO’S

Koole Terminals PURA GO Mini Market bedrijfscatering

PURA GO Koole Terminals

Een prachtige locatie bij Koole Terminals in de bruisende haven van Rotterdam. Compleet met vers afgebakken broodjes en meer…

Olam Cocoa PURA GO overview

PURA GO OFI

Voor Olam Food Ingredients in Koog aan de Zaan hebben wij deze PURA GO in een hoekopstelling gerealiseerd.

PURA GO Rabobank RvN

Voor de Rabobank RvN hebben wij deze mooie PURA GO FULL SERVICE mogen realiseren.

Contact

Laagveld 16 | 5431 NX | Cuijk

0485 - 335210

sales@pura-catering.nl