Onbemande bedrijfscatering

PURA GO, onbemande bedrijfscatering van de toekomst.

ONBEMAND  |  FLEXIBEL  |  BETAALBAAR  |  24/7 BESCHIKBAAR  |  ULTRAVERS

Onbemande bedrijfscatering

De Grab & Go Mini Market van PURA GO is een onbemand cateringconcept. Onbemand bedrijfscatering heeft de afgelopen jaren een harde groei doorgemaakt. Minder contactmomenten, lagere kosten, efficiëntie en toch verse broodjes. Veel bedrijven zoeken naar nieuwe mogelijkheden. Het traditionele bedrijfsrestaurant maakt plaats voor onbemande bedrijfscatering. 

De PURA GO Grab & Go Mini Market is in principe ontstaan tijdens Corona. Bedrijfsrestaurants hoefden niet dicht maar werkgevers vonden grote groepen bij elkaar een potentiële bron van besmetting. Hierdoor waren de bedrijfsrestaurants beperkt open. Omdat er toch behoefte was om iets te eten en te drinken te kopen ontstond het idee om producten te verkopen die elders, of tijdens een wandeling opgegeten konden worden. Dit is Grab & Go geworden.

PURA GO heeft een complete formule om het Grab & Go concept heen gebouwd. Deze hybridy formule is toekomstbestendig, schaalbaar en een volwaardig alternatief voor het bemande bedrijfsrestaurant. Het nieuwe ‘onbemande bedrijfscatering’ maakt een goede start en inmiddels zijn er meer dan 60 PURA GO’s actief. 

“Een grab & go concept als oplossing voor bedrijfscatering bied veel kansen”

 

 

Onbemande bedrijfscatering
Grab & Go naam met groen

Onbemande bedrijfscatering is flexibel

Met het PURA GO Grab & Go concept wordt voorzien in de vraag naar een flexibel bedrijfsrestaurant. De nieuwe vorm van onbemande bedrijfscatering beweegt mee op de hoeveelheid mensen die op een bepaald moment wel of niet aanwezig zijn op kantoor. Mensen die naar kantoor gaan willen daar ook een ontbijtje kunnen pakken. Daarnaast willen degene die tot laat werken een maaltijd mee naar huis kunnen nemen. Natuurlijk blijft de lunch een belangrijk eetmoment maar de momenten daaromheen tellen steeds meer mee.

Grab & Go voor bedrijven

Een klassiek bedrijfsrestaurant is alleen tijdens de lunchpauze geopend en biedt vóór- en ná de lunch géén oplossing. De Grab & Go Mini Market van PURA GO biedt tijdens de lunchpauze een breed scala aan verse producten en gerechten. Daarbij kun je ook voor een ontbijt met muesli, yoghurt en fruit terecht bij PURA GO. Eet je ’s morgens liever een cracker of beschuit met beleg? Dan kan dat ook. Of werk je ’s avonds iets langer door, dan kan je voor jezelf of het hele gezin een (warme) maaltijd of maaltijdsalade meenemen uit de mini market.

Geen supermarkt

Mini market en helemaal als je aan Albert Hein denkt associeer je met een supermarkt. Een mini market in een bedrijfsgebouw is een vorm van bedrijfscatering. Het is geen supermarkt waar je boodschappen kunt doen maar een shop in een bedrijf waar je terecht kunt voor het ontbijt, de lunch en het avondeten. Het is een bedrijfsrestaurant of een aanvulling op een bedrijfsrestaurant. Een Mini Market is al geschikt voor bedrijven met 50 lunchgebruikers. In bedrijven waar honderden mensen het bedrijfsrestaurant bezoeken wordt vaak gekozen voor een bemande mini market. Het aanbod doet in niets onder voor een bemand bedrijfsrestaurant. Producten worden ultra-vers aangeleverd of met verse ingrediënten ter plaatse bereidt. Een mini market is 24/7 open, als er meer of minder bezoekers komen levert dat geen problemen op. Een mini market is schaalbaar en kan zowel bemand als onbemand worden ingezet.

 

Onbemande bedrijfscatering PURA GO Mini Market collage

JA! Grab & Go past bij ons!

VEEL THUISWERKERS | CORONA-PROOF

Door de crisis werken er veel mensen thuis en wordt er flexibiliteit verwacht van de cateraar. Onbemande bedrijfscatering is voor veel bedrijven de oplossing. Hierdoor is het PURA GO Grab & Go concept voor bedrijven precies wat je zoekt. Er zijn vier varianten, de meest uitgebreide variant is een PURA GO Full Service. 

We denken graag met je mee welke optie van PURA GO het beste past. Wil je weten hoe het werkt en wat de verschillende mogelijkheden zijn ?