Kostengenerator PURA GO

Kostengenerator PURA GO, geef je voorkeuren aan en krijg een kostenindicatie op maat

Kostengenerator PURA GO

Benieuwd naar het kostenplaatje van een PURA GO. Vul onze kostengenerator in. In deze generator kunt u gemakkelijk uw voorkeuren aangeven. Het duurt maximaal 4 minuten en u ontvangt een duidelijke mail met daarin uw keuzes en een kostenindicatie. Hebt u naar aanleiding van deze mail nog meer vragen en/of toelichting nodig. Neem dan contact met ons op, wij staan u graag te woord. 

Een PURA GO bied veel voordelen. Het traditionele bedrijfsrestaurant is achterhaald. De nieuwe Grab & Go Mini Market is flexibel en is in veel verschillende opties aan te bieden. We zijn in staat om onze diensten 24/7 aan te bieden. Tegeleijkertijd zijn er minder uren waardoor het betaalbaar wordt. Dat wil niet zeggen dat vers bereiden niet mogelijk is. Een PURA GO Mini Market kan zowel bemand als onbemand. Bij de bemande optie komt een service medewerker een aantal uren per dag langs om tijdens de piekuren van de lunch vers bij te bereiden. 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vul onze kostengenerator in en krijg een kostenindicatie per mail. 

Onbemande bedrijfscatering

PURA GO ‘ZELF VULLEN’

Uw PURA GO zelf vullen , dat kan ook. Als u een medewerker of een collega heeft die misschien op dit moment al verantwoordelijk is voor de lunch of het bedrijfsrestaurant dan is het ook mogelijk dat u de verzorging van de PURA GO Mini market zelf verzorgt.

Wij bieden ook de optie om eventueel met uw bedrijfscateraar samen te werken. Er wordt gebruik gemaakt van ons bestel- en voorraadsysteem en wij zorgen voor de logistiek. Desgewenst bezorgen wij twee-, drie- of vijfmaal per week onze ultra verse producten.

Opties PURA GO

Grab&Go-Market-prijsindicatie-PURA-GO-Mini-Market

PURA GO

Bij de optie PURA GO komen onze medewerkers twee- of drie keer per week bij je langs om alles aan te vullen en te verzorgen. Hierbij worden de koeling en kasten met 80% van ons assortiment ingericht. Er zijn een aantal producten die in verband met een beperkte houdbaarheid in combinatie met een twee- of driedaags bezoek niet aangeboden kunnen worden.

De optie PURA GO: verse broodjes, zoete snacks, tosti's, panini,  frisdranken, koffie, thee, fruit en zuivel.

Grab&Go-Market-prijsindicatie-PURA-GO-Mini-Market

PURA GO +

Bij de optie PURA GO + komen onze medewerkers vijf keer per week bij je langs om alles aan te vullen en te verzorgen. De koeling en kasten worden ingericht met 100% van ons assortiment. Hierdoor is de  Mini Market óók in het weekend te gebruiken. Het is géén probleem om producten te leveren met een beperkte houdbaarheid.

PURA GO + kent de volgende opties: wraps, pastasalades, pokébowls, zoete snacks, frisdranken, koffie, thee, fruit, verse broodjes, zuivel en koelverse maaltijden.

Grab&Go-Market-prijsindicatie-PURA-GO-Mini-Market

PURA GO ++

Bij de optie PURA GO ++ komen onze medewerkers vijf keer per week bij je langs om alles aan te vullen en te verzorgen en is er vier uur personele bezetting per dag. Hierdoor ontstaat de mogelijkheid om warme gerechten en soep aan te bieden. Onze medewerker kan de Mini Market tussentijds opruimen of lunches maken voor bezoek.

De PURA GO ++ is samen te stellen met de volgende opties: soep, warme hap, wraps, pastasalades, pokébowls, zoete snacks, frisdranken, koffie, thee, fruit, verse broodjes, zuivel en complete maaltijden

 

Grab&Go-Market-prijsindicatie-PURA-GO-Mini-Market

PURA GO FULL SERVICE

PURA GO full-service, een compleet bedrijfsrestaurant met een ondersteunende Mini Market.  Het beste van twee werelden in uw zoektocht naar catering voor bedrijven. Tijdens de drukke pauzemomenten zijn er één of meerdere cateringmedewerkers aanwezig die tijdens de drukke pauzemomenten verse producten als broodjes en salades bereiden. Er zijn ook altijd één of meerdere warme gerechten te verkrijgen, denk hierbij aan een broodje pulled-chicken, bakje vis of een wok maaltijd.

In de Mini Market die ondersteunend is aan het bedrijfsrestaurant, zijn 24/7 producten beschikbaar zoals salades, wraps en sandwiches en maaltijden voor het ontbijt, lunch en diner.