Patrick-Bongartz-Fotografie-2021_Pura-Go_71371-1-scaled Gratis proefpakket
aanvragen?
Een PURA GO in jouw omgeving bezoeken? Maak een afspraak!

HEEFT BEDRIJFSCATERING IN ZIJN KLASSIEKE VORM NOG TOEKOMST?

Is het denkbaar dat we met 150 collega’s tussen twaalf en een weer langs een buffet lopen en allemaal proberen te ruiken welke soep er vandaag op het menu staat? Of dat we in de rij staan bij de saladebar om zelf een salade samen te stellen?
Bedrijfscateraars denken dat dit misschien wel nooit meer terug gaat komen. Het klassieke bedrijfsrestaurant zonder moderne aanpassingen heeft zijn langste tijd gehad. Dit wordt alleen maar versterkt omdat de overheid thuiswerken tot standaard heeft uitgeroepen en dit bevalt veel bedrijven en werknemers goed. Thuiswerken zal óók na de coronapandemie in meer- of mindere mate blijven. In onderzoeken van de Rabobank en Ipsos is te lezen dat dit grote gevolgen heeft voor bedrijfscatering.

Een revolutie in bedrijfscateringland!

De Full-service Minimarket

Een minimarket is een bemande of onbemande Food Corner. De minimarket ook wel micromarket of food corner genoemd, biedt een breed scala aan producten voor elk moment van de dag. 

In een minimarket is het mogelijk om de hele dag door eten en drinken aan te bieden. Voor het ontbijt, de lunch en alle andere snackmomenten. PURA GO is er voor bedrijven die behoefte hebben aan verse, gevarieerde en gezonde producten.

De PURA GO minimarket is overzichtelijk ingericht. Afrekenen vindt eenvoudig plaats met een zelf-scankassa of indien gewenst met behulp van een medewerker van PURA GO.

Een minimarket is 24/7 geopend en doet met kantine medewerkers in niets meer onder voor een bedrijfsrestaurant. Een PURA GO minimarket bied meer service dan een bedrijfsrestaurant. In een “PURA GO plus” kunt u terecht voor het ontbijt, de lunch en het diner. De vaste medewerkers zijn verantwoordelijk voor de additionele diensten zoals de lunches en vergaderingen en zij vullen de shop continu bij.

Nu thuiswerken eerder regel dan uitzondering is, is een minimarket dé oplossing. Een minimarket is schaalbaar, er is minder derving er is minder inzet van uren nodig en er kan een uitgebreider assortiment aan worden geboden.

De minimarkt wordt dagelijks voorzien van ultra verse producten en is modulair uit te breiden. PURA GO is ook toepasbaar in een bedrijfsrestaurant waar dagelijks honderden mensen komen.

Revolutionair is ook de schaalbaarheid, als er meer mensen zijn wordt er meer aangevuld.

 

 

De voordelen van een bedrijfsrestaurant met PURA GO mini market!

 • kostenreductie van minimaal 50 procent
 • beschikbaar voor ontbijt, lunch en diner
 • full service met life bereiding
 • cashless
 • ultra verse producten
 • vergaderservice
 • de kracht van ADCGROEP met labels als LaVie catering, PURA Catering en Healthy-vending
Mini Market PURA GO - Onbemande food corner

Bezoek ons “Experience Centre”

In het Exerience Centre van PURA GO kunt u elke dag een kijkje nemen en proeven wat een PURA GO minimarket te bieden heeft.
BEL voor een Afspraak: 0485-335210

Dit zijn de verschillende opties

Grab&Go-Market-prijsindicatie-PURA-GO-Mini-Market

PURA GO

Bij de optie PURA GO komen onze medewerkers twee- of drie keer per week bij je langs om alles aan te vullen en te verzorgen. De koeling en kasten worden ingericht met 80% van ons assortiment. Er zijn een aantal producten die in verband met een beperkte houdbaarheid in combinatie met een twee- of driedaags bezoek niet aangeboden kunnen worden.

Denk bij deze optie aan verse broodjes, zoete snacks, tosti’s, panini,  frisdranken, koffie, thee, fruit en zuivel. 

Grab&Go-Market-prijsindicatie-PURA-GO-Mini-Market

PURA GO +

Bij de optie PURA GO + komen onze medewerkers vijf keer per week bij je langs om alles aan te vullen en te verzorgen. De koeling en kasten worden ingericht met 100% van ons assortiment. Hierdoor is de minimarkt óók in het weekend te gebruiken. Het is géén probleem om producten te leveren met een beperkte houdbaarheid.

Denk bij deze optie aan wraps, pastasalades, pokébowls, zoete snacks, frisdranken, koffie, thee, fruit, verse broodjes, zuivel en koelverse maaltijden.

Grab&Go-Market-prijsindicatie-PURA-GO-Mini-Market

PURA GO ++

Bij de optie PURA GO ++ komen onze medewerkers vijf keer per week bij je langs om alles aan te vullen en te verzorgen en is er vier uur personele bezetting per dag. Hierdoor ontstaat de mogelijkheid om warme gerechten en soep aan te bieden. Onze medewerker kan de minimarket tussentijds opruimen of lunches maken voor bezoek.

Denk bij deze optie aan soep, warme hap, wraps, pastasalades, pokébowls, zoete snacks, frisdranken, koffie, thee, fruit, verse broodjes, zuivel en complete maaltijden.

Grab&Go-Market-prijsindicatie-PURA-GO-Mini-Market

PURA GO FULL SERVICE

Bij de optie PURA GO full-service is de micro market ondersteunend aan het bedrijfsrestaurant. Er zijn één of meerdere medewerkers aanwezig die tijdens de drukke pauzemomenten verse producten als broodjes en salades bereiden. Er zijn ook altijd één of meerdere warme gerechten te verkrijgen, denk hierbij aan een broodje pulled chicken, bakje vis of een wokmaaltijd.

In de micro market die ondersteunend is aan het bedrijfsrestaurant, zijn 24/7 producten beschikbaar als salades, wraps en sandwiches voor het ontbijt en de lunch.

Grab&Go-Market-prijsindicatie-PURA-GO-Mini-Market

PURA GO

Bij de optie PURA GO komen onze medewerkers twee- of drie keer per week bij je langs om alles aan te vullen en te verzorgen. De koeling en kasten worden ingericht met 80% van ons assortiment. Er zijn een aantal producten die in verband met een beperkte houdbaarheid in combinatie met een twee- of driedaags bezoek niet aangeboden kunnen worden.

Denk bij deze optie aan zoete snacks, frisdranken, koffie, thee, fruit, broodjes en zuivel.

 

JA, DAT KLINKT GOED!

 

Grab&Go-Market-prijsindicatie-PURA-GO-Mini-Market

PURA GO+

Bij de optie PURA GO+ komen onze medewerkers vijf keer per week bij je langs om alles aan te vullen en te verzorgen. De koeling en kasten worden ingericht met 100% van ons assortiment. Hierdoor is de minimarkt óók in het weekend te gebruiken. Het is géén probleem om producten te leveren met een beperkte houdbaarheid.

Denk bij deze optie aan wraps, pastasalades, pokébowls, zoete snacks, frisdranken, koffie, thee, fruit, broodjes en zuivel.

 

JA, DAT KLINKT GOED!

 

Grab&Go-Market-prijsindicatie-PURA-GO-Mini-Market

PURA GO++

Bij PURA GO++ komen onze medewerkers vijf keer per week bij je langs om alles aan te vullen en te verzorgen en is er vier uur personele bezetting per dag. Hierdoor ontstaat de mogelijkheid om kant en klare warme gerechten aan te bieden. Onze medewerker kan de minimarket tussentijds opruimen of lunches maken voor bezoek.

Denk bij deze optie aan soep, warme hap, wraps, pastasalades, pokébowls, zoete snacks, frisdranken, koffie, thee, fruit, broodjes en zuivel.

 

JA, DAT KLINKT GOED!

PURA GO mini market assortiment

JA! écht iets voor ons!

 VEEL THUISWERKERS | CORONA-PROOF

Door de crisis werken er veel mensen thuis en wordt er flexibiliteit verwacht van de cateraar. Een PURA GO mini market is dan precies wat je zoekt? Er zijn drie varianten, de meest uitgebreide variant is een volledig bedrijfsrestaurant. 

We denken graag met je mee welke optie van PURA GO het beste past. Wil je weten hoe het werkt en wat de verschillende mogelijkheden zijn ?

Proeven is beleven:

vraag een gesprek en gratis proefpakket aan!

Bel of mail ons om een afspraak te maken!

 

 

Bel: +31 (0)485335210

Adresgegevens

  Om spam te voorkomen vragen we u de
  onderstaande code over te typen.

  captcha