Een PURA GO in jouw omgeving bezoeken? Maak een afspraak!

HEEFT BEDRIJFSCATERING IN ZIJN KLASSIEKE VORM NOG TOEKOMST?

Is het denkbaar dat we met 150 collega’s tussen twaalf en een weer langs een buffet lopen en allemaal proberen te ruiken welke soep er vandaag op het menu staat? Of dat we in de rij staan bij de saladebar om zelf een salade samen te stellen?

Bedrijfscateraars denken dat dit misschien wel nooit meer terug gaat komen. Het klassieke bedrijfsrestaurant zonder moderne aanpassingen heeft zijn langste tijd gehad. Dit wordt alleen maar versterkt omdat de overheid thuiswerken tot standaard heeft uitgeroepen en dit bevalt veel bedrijven en werknemers goed.

Thuiswerken zal óók na de coronapandemie in meer- of mindere mate blijven. In onderzoeken van de Rabobank en Ipsos is te lezen dat dit grote gevolgen heeft voor bedrijfscatering.

Een revolutie in bedrijfscateringland!

De Full-service Minimarket

Een minimarket is een bemande of onbemande Food Corner. De minimarket ook wel micromarket of food corner genoemd, biedt een breed scala aan producten voor elk moment van de dag. 

In een minimarket is het mogelijk om de hele dag door eten en drinken aan te bieden. Voor het ontbijt, de lunch en alle andere snackmomenten. PURA GO is er voor bedrijven die behoefte hebben aan verse, gevarieerde en gezonde producten.

De PURA GO minimarket is overzichtelijk ingericht. Afrekenen vindt eenvoudig plaats met een zelf-scankassa of indien gewenst met behulp van een medewerker van PURA GO.

Een minimarket is 24/7 geopend en doet met kantine medewerkers in niets meer onder voor een bedrijfsrestaurant. Een PURA GO minimarket bied meer service dan een bedrijfsrestaurant. In een “PURA GO plus” kunt u terecht voor het ontbijt, de lunch en het diner. De vaste medewerkers zijn verantwoordelijk voor de additionele diensten zoals de lunches en vergaderingen en zij vullen de shop continu bij.

Nu thuiswerken eerder regel dan uitzondering is, is een minimarket dé oplossing. Een minimarket is schaalbaar, er is minder derving er is minder inzet van uren nodig en er kan een uitgebreider assortiment aan worden geboden.

De minimarkt wordt dagelijks voorzien van ultra verse producten en is modulair uit te breiden. PURA GO is ook toepasbaar in een bedrijfsrestaurant waar dagelijks honderden mensen komen.

Revolutionair is ook de schaalbaarheid, als er meer mensen zijn wordt er meer aangevuld.

 

 

Mini Market PURA GO - Onbemande food corner

Bezoek ons “Experience Centre”

In het Exerience Centre van PURA GO kunt u elke dag een kijkje nemen en proeven wat een PURA GO minimarket te bieden heeft.
BEL voor een Afspraak: 0485-335210

De voordelen van een bedrijfsrestaurant met PURA GO mini market!

  • kostenreductie van minimaal 50 procent
  • beschikbaar voor ontbijt, lunch en diner
  • full service met life bereiding
  • cashless
  • ultra verse producten
  • vergaderservice
  • de kracht van ADCGROEP met labels als LaVie catering, PURA Catering en Healthy-vending

Opties voor de verschillende PURA GO concepten

Grab&Go-Market-prijsindicatie-PURA-GO-Mini-Market

PURA GO

Bij de optie PURA GO komen onze medewerkers twee- of drie keer per week bij je langs om alles aan te vullen en te verzorgen. Hierbij worden de koeling en kasten met 80% van ons assortiment ingericht. Er zijn een aantal producten die in verband met een beperkte houdbaarheid in combinatie met een twee- of driedaags bezoek niet aangeboden kunnen worden.

Bij deze optie kun je denken aan verse broodjes, zoete snacks, tosti’s, panini,  frisdranken, koffie, thee, fruit en zuivel.

Grab&Go-Market-prijsindicatie-PURA-GO-Mini-Market

PURA GO +

Bij de optie PURA GO + komen onze medewerkers vijf keer per week bij je langs om alles aan te vullen en te verzorgen. De koeling en kasten worden ingericht met 100% van ons assortiment. Hierdoor is de minimarkt óók in het weekend te gebruiken. Het is géén probleem om producten te leveren met een beperkte houdbaarheid.

Bij deze optie kun je denken aan wraps, pastasalades, pokébowls, zoete snacks, frisdranken, koffie, thee, fruit, verse broodjes, zuivel en koelverse maaltijden.

Grab&Go-Market-prijsindicatie-PURA-GO-Mini-Market

PURA GO ++

Bij de optie PURA GO ++ komen onze medewerkers vijf keer per week bij je langs om alles aan te vullen en te verzorgen en is er vier uur personele bezetting per dag. Hierdoor ontstaat de mogelijkheid om warme gerechten en soep aan te bieden. Onze medewerker kan de minimarket tussentijds opruimen of lunches maken voor bezoek.

Bij deze optie kun je denken aan soep, warme hap, wraps, pastasalades, pokébowls, zoete snacks, frisdranken, koffie, thee, fruit, verse broodjes, zuivel en complete maaltijden.

Grab&Go-Market-prijsindicatie-PURA-GO-Mini-Market

PURA GO FULL SERVICE

PURA GO full-service, een compleet bedrijfsrestaurant met een ondersteunende MINI MARKET. Tijdens de drukke pauzemomenten zijn er één of meerdere cateringmedewerkers aanwezig die tijdens de drukke pauzemomenten verse producten als broodjes en salades bereiden. Er zijn ook altijd één of meerdere warme gerechten te verkrijgen, denk hierbij aan een broodje pulled-chicken, bakje vis of een wok maaltijd.

In de micro market die ondersteunend is aan het bedrijfsrestaurant, zijn 24/7 producten beschikbaar zoals salades, wraps en sandwiches en maaltijden voor het ontbijt, lunch en diner.

JA! PURA GO is echt iets voor ons

Er zijn een aantal varianten mogelijk in een PURA GO Mini Market.

De stand alone versie waarbij iedereen zelf zijn producten pakt en afrekent. De versie waarbij een ieder ook zelf zijn producten pakt en afrekent maar waar ook elke dag verse harde broodjes en ambachtelijk bereide warme soep klaarstaan.

En de PURA GO die het midden houdt tussen een compleet bedrijfsrestaurant met servicemedewerkers waar 24/7 een ruim assortiment aan vers bereide producten kan worden verkregen maar waar ook altijd een groot mini market assortiment te verkrijgen is.

Wil je weten hoe het werkt en wat de verschillende mogelijkheden zijn neem dan contact met ons op!