Healthy Vending van PURA

LEKKERE EN GEZONDE VOEDING VERHOGEN HET WERKPLEZIER 

pura-go-assortiment-mini-market-01

Salades

Wij hebben verschillende (en wisselende) salades in ons assortiment. Van salades met kip, zalm en makreel tot salades met geitenkaas en tempeh. Perfect voor de lunch. Dat wordt smullen!

pura-go-assortiment-mini-market-03pura-go-assortiment-mini-market-03

Wraps & broodjes

Ons bakery assortiment bestaat o.a. uit verse broodjes en home-made wraps. De wraps en broodjes zijn zeer divers: sushi-wraps, ei- en kip wraps en broodjes met diverse soorten beleg.

pura-go-assortiment-mini-market-02

Warme maaltijden

Wij hebben een zeer ruime keuze in warme maaltijden welke wisselend in een cyclus voorbij komen. Van pasta’s tot maaltijden met aardappels, vlees en groente of vegatarische maaltijden met noodles.

Healthy Vending Automatencatering

Assortiment HEALTHY VENDING

lekker eten en drinken op de werkplek komt het werkplezier ten goede. Wij lopen voorop in het faciliteren van verantwoorde en gezonde voeding die verkrijgbaar is in een vending machine.

Onze twee belangrijkste USP’s zijn onze dagelijkse verzorging en onze eigen productiekeuken. De producten van Healty Vending zijn ULTRA vers.

Onze service gaat voor de extra mile! We komen altijd naar je toe, spreken bij jou op locatie af en we staan je persoonlijk te woord. Hierbij zetten we ons al 25 jaar in om vending steeds beter en gezonder te maken.

We zijn ervan overtuigd dat we met lekkere en gezonde voeding een bijdrage kunnen leveren aan een beter leven. Daarom staan wij voor een juiste basis en een productieve werkdag op een verantwoorde manier.

 

Assortimentslijst PURA GO & HEALTHY VENDING Ga naar de site van HEALTHY VENDING