Grab & Go

Hét Grab & Go concept voor bedrijven

BETAALBAAR  |  FLEXIBEL  |  BEMAND OF ONBEMAND  |  24/7 BESCHIKBAAR  |  ULTRAVERS

Grab & Go concept voor bedrijven

Een grab & go concept als oplossing voor bedrijfscatering bied veel kansen!
Langzaamaan lopen de kantoren weer vol, de verwachting is dat we voor 50 tot 70 procent terugkeren naar onze werkplek.

Flexibel bedrijfsrestaurant

Met het bemande PURA GO grab & go concept wordt voorzien in de vraag naar een flexibel bedrijfsrestaurant. Hiermee bedoelen we een bedrijfsrestaurant wat meebeweegt op de hoeveelheid mensen die op een bepaald moment wel of niet aanwezig zijn op kantoor. Mensen die naar kantoor gaan willen daar ook een ontbijtje kunnen pakken. Daarnaast willen degene die tot laat werken een maaltijd mee naar huis kunnen nemen. Natuurlijk blijft de lunch een belangrijk eetmoment maar de momenten daaromheen tellen steeds meer mee.

Breed scala aan producten

Een klassiek bedrijfsrestaurant is alleen tijdens de lunchpauze geopend en biedt vóór- en ná de lunch géén oplossing. Het grab & go concept met de Mini Market van PURA GO biedt tijdens de lunchpauze een breed scala aan verse producten en gerechten. Daarbij kun je ook voor een ontbijt met muesli, yoghurt en fruit terecht bij het grab & go concept van PURA GO. Eet je ’s morgens liever een cracker of beschuit met beleg? Dan kan dat ook. Of werk je ’s avonds iets langer door, dan kan je voor jezelf of het hele gezin een (warme) maaltijd of maaltijdsalade meenemen uit de mini market.

PURA GO Grab & Go Concept Mini Market
Grab & GO Concept Mini Market collage

Vers met het PURA GO Grab & Go Concept

Tijdens het drukke pauzemoment zijn onze cateringmedewerkers druk in de weer om de verse soep te bereiden en uit te serveren. Je kunt ook een uitsmijter of een wok-gerecht bestellen. In de bakery kun je snel een vers broodje meenemen of je favoriete broodje laten smeren door één van onze collega’s.
Alle producten worden in jouw bedrijfsrestaurant bereid of ze zijn in de nacht in de centrale keuken gemaakt. Hierdoor zijn alle producten ultravers. Wat ’s nachts gemaakt wordt ligt ’s ochtends voor je klaar. PURA GO Bedrijfscatering staat ook voor een korte keten. Vers van de bakker, de groenteboer of de groothandel in één auto naar jouw locatie. Daarbij is een aanzienlijk deel van het aanbod vegetarisch en- of veganistisch. Gezonde voeding en ons eigen keurmerk ‘een betere keuze’ zijn goed vertegenwoordigd.

PURA GO heeft twee zusterbedrijven: LaVie Catering is er voor de betere party-catering en PURA Catering is groot in Bedrijfscatering en Vending.

Bedrijfscatering van de toekomst, het PURA GO Grab & Go Concept is een Mini Market met versbereiding. Bekijk hieronder de opties!

Opties PURA GO

Grab&Go-Market-prijsindicatie-PURA-GO-Mini-Market

PURA GO

Bij de optie PURA GO komen onze medewerkers twee- of drie keer per week bij je langs om alles aan te vullen en te verzorgen. Hierbij worden de koeling en kasten met 80% van ons assortiment ingericht. Er zijn een aantal producten die in verband met een beperkte houdbaarheid in combinatie met een twee- of driedaags bezoek niet aangeboden kunnen worden.

De optie PURA GO: verse broodjes, zoete snacks, tosti's, panini,  frisdranken, koffie, thee, fruit en zuivel.

Grab&Go-Market-prijsindicatie-PURA-GO-Mini-Market

PURA GO +

Bij de optie PURA GO + komen onze medewerkers vijf keer per week bij je langs om alles aan te vullen en te verzorgen. De koeling en kasten worden ingericht met 100% van ons assortiment. Hierdoor is de  Mini Market óók in het weekend te gebruiken. Het is géén probleem om producten te leveren met een beperkte houdbaarheid.

PURA GO + kent de volgende opties: wraps, pastasalades, pokébowls, zoete snacks, frisdranken, koffie, thee, fruit, verse broodjes, zuivel en koelverse maaltijden.

Grab&Go-Market-prijsindicatie-PURA-GO-Mini-Market

PURA GO ++

Bij de optie PURA GO ++ komen onze medewerkers vijf keer per week bij je langs om alles aan te vullen en te verzorgen en is er vier uur personele bezetting per dag. Hierdoor ontstaat de mogelijkheid om warme gerechten en soep aan te bieden. Onze medewerker kan de Mini Market tussentijds opruimen of lunches maken voor bezoek.

De PURA GO ++ is samen te stellen met de volgende opties: soep, warme hap, wraps, pastasalades, pokébowls, zoete snacks, frisdranken, koffie, thee, fruit, verse broodjes, zuivel en complete maaltijden

 

Grab&Go-Market-prijsindicatie-PURA-GO-Mini-Market

PURA GO FULL SERVICE

PURA GO full-service, een compleet bedrijfsrestaurant met een ondersteunende Mini Market.  Het beste van twee werelden in uw zoektocht naar catering voor bedrijven. Tijdens de drukke pauzemomenten zijn er één of meerdere cateringmedewerkers aanwezig die tijdens de drukke pauzemomenten verse producten als broodjes en salades bereiden. Er zijn ook altijd één of meerdere warme gerechten te verkrijgen, denk hierbij aan een broodje pulled-chicken, bakje vis of een wok maaltijd.

In de Mini Market die ondersteunend is aan het bedrijfsrestaurant, zijn 24/7 producten beschikbaar zoals salades, wraps en sandwiches en maaltijden voor het ontbijt, lunch en diner.

JA! Het grab & go concept voor bedrijven is écht iets voor ons!

VEEL THUISWERKERS | CORONA-PROOF

Door de crisis werken er veel mensen thuis en wordt er flexibiliteit verwacht van de cateraar. Hierdoor is het PURA GO Grab & Go concept voor bedrijven precies wat je zoekt. Er zijn vier varianten, de meest uitgebreide variant is een volledig bedrijfsrestaurant. 

We denken graag met je mee welke optie van PURA GO het beste past. Wil je weten hoe het werkt en wat de verschillende mogelijkheden zijn ?

Grab & Go concept voor bedrijven