Beveiliging PURA GO

PURA GO Mini Market beveiliging

Beveiliging PURA GO

Het Grab & Go Mini Market concept wordt steeds populairder. Bij al deze aandacht komen ook een hoop vragen. Een van meest voorkomende vragen gaat over de beveiliging van een Grab & Go Mini Market. Bij PURA GO nemen wij alle vragen serieus. Daarom hebben we besloten om de mogelijke opties van beveiliging voor jullie in kaart te brengen.

Gradaties 

Bij PURA GO kennen we vier gradaties van beveiliging. In alle gevallen is er een vertrouwenspersoon waar eventuele calamiteiten mee kunnen worden besproken. De mate van beveiliging is ook afhankelijk van de bereidheid tot sanctionering. Als de sanctionering op een misstap helder wordt gecommuniceerd, gaat daar een preventieve werking van uit. De gradaties zijn als volgt:

 • Geen beveiliging
  Het gebruik van de PURA GO shop gaat geheel op basis van  vertrouwen. De meeste medewerkers zijn bij de opdrachtgever in dienst en er is sprake van sociale controle. 
 • Lichte beveiliging
  In de shop hangt een overzichtscamera en een monitor waarop het beeld te zien is. De camerabeelden worden 48 uur opgeslagen. Dit altijd zonder geluid en de beelden zijn alleen terug te kijken als daar aanleiding toe is. Het kijken of terugkijken geschiedt dan ook alleen door de vertrouwenspersoon. 

Zeker zijn van je zaak?

 • Redelijke beveiliging
  Er hangt een overzichtscamera en in de kassa is een camera ingebouwd. Het beeld van de overzichtscamera is te zien op een monitor in de shop en het beeld van de kassacamera is alleen te zien voor degene die aan het afrekenen is. De camerabeelden worden 48 uur opgeslagen zonder geluid en de beelden worden alleen bekeken of teruggekeken als daar aanleiding toe is. Het kijken of terugkijken geschiedt door de vertrouwenspersoon. 
 • Volledige beveiliging PURA GO
  Om de shop in te komen moet middels een tag of een mobile device een toegangspoort geopend worden. De kassa is zo geprogrammeerd dat hij random vraagt om een controle van de aankopen, een zogenaamde steekproef. Een medewerker moet op dat moment de aankopen controleren met de kassabon. In de shop hangt een overzichtscamera en in de kassa is een camera ingebouwd. Het beeld van de overzichtscamera is te zien op een monitor in de shop en het beeld van de kassacamera is alleen te zien voor degene die aan het afrekenen is. De camerabeelden worden 48 uur opgeslagen zonder geluid en de beelden worden alleen bekeken of teruggekeken als daar aanleeiding toe is. Het kijken of terugkijken geschiedt door de vertrouwenspersoon. 

“Een grab & go concept als oplossing voor bedrijfscatering bied veel kansen”

 

JA! Grab & Go past bij ons!

Beveiliging PURA GO

Is jouw vraag omtrent de beveiling van een PURA GO beantwoord en past het PURA GO Grab & Go concept goed bij jullie? 

We denken graag met je mee welke optie van PURA GO het beste past. Wil je weten hoe het werkt en wat de verschillende mogelijkheden zijn ?