Bemande Mini Market

PURA GO, bemande mini market.

BEMAND  |  FLEXIBEL  |  BETAALBAAR  |  24/7 BESCHIKBAAR  |  ULTRAVERS

Bemande Mini Market

PURA GO bied het Grab & Go concept ook aan in een bemande vorm. Onze bemande Mini Market doet niks onder aan het traditionele bedrijfsrestaurant. Producten worden ultra vers aangeleverd. Tijdens de lunchuren verzorgt onze service medewerker verse soep, broodjes, salades en verrassende lunchgerechten. Hierbij maakt de Grab & Go Mini Market het plaatje compleet door 24/7 verse producten aan te bieden. Medewerkers hebben vaak geen vaste lunchtijd meer. Daarnaast blijven we ook nu nog regelmatig thuis werken. Met de bemande Mini Market hebben de medewerkers de mogelijkheid zelf te bepalen wanneer ze hun lunch of snack nuttigen. Werk je de volgende dag thuis dan neem je de lunch voor morgen mee uit de Grab & Go Mini Market. Deze nieuwe vorm van bedrijfscatering beweegt mee op de hoeveelheid mensen die op een bepaald moment wel of niet aanwezig. Hiermee ben je flexibel en bied je tegelijkertijd toch uitgebreide lunch en snack mogelijkheden aan.

 

“Een bemande Grab & Go Mini Market doet niet onder aan het traditionele bedrijfsrestaurant”

 

 

Grab & Go bemande Mini Market bemand
Grab & Go naam met groen

Bemande Mini Market voorziet in alle wensen

Met het PURA GO Grab & Go concept wordt voorzien in de vraag naar een flexibel bedrijfsrestaurant. Mensen die naar kantoor gaan willen daar ook een ontbijtje kunnen pakken. Daarnaast willen degene die tot laat werken een maaltijd mee naar huis kunnen nemen. Natuurlijk blijft de lunch een belangrijk eetmoment maar de momenten daaromheen tellen steeds meer mee. Met de bemande Mini Market van PURA GO bied je een breed scala aan producten aan voor het onbijt, de lunch en het diner. Om tijdens de lunchuren de piek op te vangen is er een service medewerker aanwezig. Hierdoor ben je in staat om tijdens de lunchuren verse gerechten bij te bereiden. Onze service medewerkers zijn altijd verassend en monitoren continue wat er nodig is om de bemande mini market top te laten functioneren. 

Grab & Go voor bedrijven

Een klassiek bedrijfsrestaurant is alleen tijdens de lunchpauze geopend en biedt vóór- en ná de lunch géén oplossing. De Grab & Go bemande Mini Market van PURA GO biedt tijdens de lunchpauze een breed scala aan verse producten en gerechten. Daarbij kun je ook voor een ontbijt met muesli, yoghurt en fruit terecht bij PURA GO. Eet je ’s morgens liever een cracker of beschuit met beleg? Dan kan dat ook. Of werk je ’s avonds iets langer door, dan kan je voor jezelf of het hele gezin een (warme) maaltijd of maaltijdsalade meenemen uit de mini market.

De Mini Market is schaalbaar

Mini market en helemaal als je aan Albert Hein denkt associeer je met een supermarkt. Een mini market in een bedrijfsgebouw is een vorm van bedrijfscatering. Het is geen supermarkt waar je boodschappen kunt doen maar een shop in een bedrijf waar je terecht kunt voor het ontbijt, de lunch en het avondeten. Het is een bedrijfsrestaurant of een aanvulling op een bedrijfsrestaurant. Een Mini Market is al geschikt voor bedrijven met 50 lunchgebruikers. In bedrijven waar honderden mensen het bedrijfsrestaurant bezoeken wordt vaak gekozen voor een bemande mini market. Het aanbod doet in niets onder voor een bemand bedrijfsrestaurant. Producten worden ultra-vers aangeleverd of met verse ingrediënten ter plaatse bereidt. Een mini market is 24/7 open, als er meer of minder bezoekers komen levert dat geen problemen op. Een mini market is schaalbaar en kan zowel bemand als onbemand worden ingezet.

 

Bemande Mini Market PURA GO Rabobank Nijmegen

JA! De bemande Mini Market past bij ons!

VEEL THUISWERKERS | CORONA-PROOF

Door de crisis werken er veel mensen thuis en wordt er flexibiliteit verwacht van de cateraar. Hierdoor is het PURA GO Grab & Go concept voor bedrijven precies wat je zoekt. Er zijn vier varianten, de meest uitgebreide variant is een PURA GO Full Service. 

We denken graag met je mee welke optie van PURA GO het beste past. Wil je weten hoe het werkt en wat de verschillende mogelijkheden zijn ?