Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer

8, 9 en 10 juni 2022 - Jaarbeurs Utrecht

 

Ook dit jaar is PURA GO aanwezig op de Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer in Utrecht. Kom jij ook langs?

Contact

Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer

Hét vakevenement voor werkplekken, gebouwbeheer en werkomgeving

Na de succesvolle 22ste editie in januari 2020 – met bijna 13.000 bezoekers die het evenement gemiddeld met een 7,7 waardeerden – staat op 8, 9 en 10 juni 2022 de 23ste editie van de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer in Jaarbeurs Utrecht gepland. De (her) inschrijving, die door de coronacrises werd opgeschort, is inmiddels succesvol van start gegaan. Begin oktober hadden zich al ruim 100 deelnemers ingeschreven.

Vakbeurs facilitair feiten spreken voor zich

PURA GO Mini Market

Na 22 jaar nog altijd aan de top

Het begon in 1999 met de vakbeurs Gemeente Facilitair, met ruim 100 standhouders en zo’n 1.300 bezoekers in de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch. In 2020 beleefde het vakgebied zijn 22ste editie in de Jaarbeurs in Utrecht. Met bijna 300 standhoudende bedrijven en bijna 13.000 bezoekers.

Al vele jaren beschouwen heel veel Nederlandstalige verantwoordelijken voor de werkplekken, het gebouwbeheer en de werkomgeving in hun organisatie de vakbeurs als hét evenement om zich op hun vakgebied te oriënteren. Daarmee is de vakbeurs de belangrijkste ingang voor eindgebruikende bedrijven op zoek naar informatie en kennis voor hun werkplekken, werkomgeving en gebouwbeheer. Met tientallen miljarden aan bestedingen.

Wat de 23ste editie gaat brengen, kan de organisatie niet voorspellen. In de lijn der verwachtingen, uiteraard gebaseerd op een langjarige traditie, ligt een evenement in het verschiet, dat voorziet in een grote behoefte.

PURA GO actueler dan ooit

De minister van volksgezondheid verwacht 5 tot 10 miljoen besmettingen in het winterseizoen, wat volgens hem gepaard zal gaan met een hoog ziekteverzuim. In combinatie met de huidige krapte op de arbeidsmarkt moeten sectoren voorbereid zijn.

Ook wij nemen dit op en kijken naar de mogelijkheden die we hebben. PURA GO is in de begintijd van corona ontstaan en is flexibel en thuiswerkbestendig. Contactmomenten kunnen drastisch verlaagd worden doordat PURA GO een onbemand cateringconcept is. Daarnaast is PURA GO 24/7 open waardoor het personeel zelf kan bepalen wanneer en met wie ze pauze nemen. Wij zijn klaar voor de toekomst en klaar voor het hybride werken.

Krapte op de arbeidsmarkt, PURA GO is het onbemande catering concept wat inspeelt op de toekomst. Het nieuwe werken, PURA GO is 24/7 geopend en is een selfservice cateringconcept met een zelfscankassa. 

 

 

Mini Market PURA GO - Onbemande food corner
Mini Market PURA GO - Onbemande food corner

PURA GO & Vakbeurs Facilitair

PURA GO is dé revolutie in bedrijfscatering. Met deze gedachte staan we ook dit jaar weer op de Vakbeurs in Utrecht. Met inmiddels meer dan 50 PURA GO’s actief beginnen steeds meer bedrijven de voordelen ervan te zien. De PURA GO Mini Market speelt in op het hybride werken en voorziet 24-7 in het ontbijt, lunch en diner.

Pick, Pay and Enjoy.
PURA GO kent verschillende concepten. Van een onbemande opstelling tot een Full Service PURA GO met elke dag versbereiding. Alle concepten van PURA GO heb een ding overeen. De medewerker kiest een product, betaald aan de kassa en geniet van zijn ontbijt, lunch of diner. Simple as that!

Wil jij PURA GO proeven en beleven? Kom dan naar ons Experience Centre in Cuijk of ontmoet ons op de Vakbeurs in Utrecht op 8, 9 of 10 juni. 

PURA GO & Vakbeurs Facilitair

Problemen op Schiphol, de Ketheltunnel dicht en een nieuwe coronagolf wordt verwacht.

Werknemers hebben de banen voor het uitzoeken en krijgen aanbieding na aanbieding. Meer loon, vier dagen werken, betere arbeidsvoorwaarden en een auto, het kan niet op.
“Ik krijg gelijk een vast contract” maakte ooit indruk op een verjaardag, maar daar worden mensen niet meer mee over de streep getrokken. Medewerkers tellen de plusjes die werkgevers bieden bij elkaar op en baseren daarop de keuze om te gaan, te blijven of te komen.

De PURA GO Mini Market geeft een werkgever een nieuw plusje. Een HR-medewerker zegt; naast “je krijgt een auto” terwijl die voor het werk helemaal niet nodig is, een vierdaagse werkweek, een laptop en een dertiende maand heeft ons bedrijf een PURA GO Mini Market. Een Grab & Go bedrijfsrestaurant waar je 24/7 terecht kunt.
Bij ons bepaal je namelijk zelf hoe de werkweek eruitziet. Je kunt hier ontbijten en uitgebreid lunchen. We bieden ook maaltijden voor als je een keer door wilt werken. In onze PURA GO Grab & Go Mini Market kun je ook spullen kopen om mee naar huis te nemen. Als je morgen thuiswerkt kun je vandaag de lunch vast meenemen. Een maaltijdsalade, een sandwich en een tomatensapje tegen een gereduceerde prijs. Als je een keer drukke dag hebt en op een avondje thuis een gezonde maar snelle maaltijd zou willen gebruiken dan is die gewoon te koop. Voor jou, je partner maar ook voor de kids.