Het bedrijfs restaurant van de toekomst

01

PURA GO Mini Market

In deze video zie je een korte impressie van PURA GO Mini Market bedrijfscatering.

Bezoek ons “Experience Centre”

In het Exerience Centre van PURA GO kunt u elke dag een kijkje nemen en proeven wat een PURA GO Mini Market te bieden heeft.

PURA GO Kassa systeem

De Hybride vorm van bedrijfscatering

Uw bedrijfsrestaurant inrichten op het nieuwe werken?
Een standalone PURA GO Mini Market of een PURA GO Mini Market met een Full-Service Catering voorziening. Het beste van twee werelden, open voor het ontbijt, de lunch en het diner maar ook voor alle momenten tussendoor.
Op dit moment meer dan 50 locaties in Nederland en een Experience Centre om te kijken, proeven en beleven.

PURA GO Van Tienen

Gemak dient de mens: 24/7 geopend

Met de Mini Market van PURA GO heb je onbeperkte openingstijden. Medewerkers en gasten kunnen op ieder moment van de dag verse producten kopen.

Van broodjes, salades en wraps tot drinken, snacks of zelfs een schap met handige producten voor thuis. PURA GO kan overal worden geplaatst en is 24/7 open.

Bedrijfscatering klaar voor de toekomst

PURA GO Rabobank

Smakelijk & breed assortiment

Elke eetgelegenheid moet een feestje zijn! Bij PURA GO weten we als geen ander hoe we maaltijden en snacks bereiden (in eigen keuken!) die lekker en gezond zijn, maar die óók verrassen.

Voor elk moment kunnen we producten aanbieden. Verse broodjes, wraps en soep. Maar ook smoothies, salades en maaltijden. Uiteraard aangevuld met frisdranken en zoetwaren.

About

About Our Firm

Mauris blandit aliquet elit, eget tincidunt nibh pulvinar a. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Donec velit neque, auctor sit amet aliquam vel, ullamcorper sit amet ligula. Pellentesque in ipsum id orci porta dapibus

Stats

Deze bedrijven gingen u al voor en maken gebruik van PURA GO Mini Market

Pura Go's

Staff

Years Of Experience

Vitaliteit op de werkvloer

Voor een efficiënte en productieve werkdag is gevarieerd en gezond eten een belangrijke factor. De vitaliteit onder de werknemers heeft grote invloed op de productiviteit. Uit een Brits onderzoek blijkt dat de productiviteit van werknemers die hun lunch overslaan rond drie uur ’s middags aanzienlijk daalt. Met de PURA GO Mini Market is dit verleden tijd.  Lees meer….

Thuiswerken vs kantoorwerken

Het aantal Nederlandse vacatures voor banen waarbij thuisgewerkt kan worden was in september al een derde lager dan in dezelfde maand een jaar eerder. Vooral in de onrustige tijden wordt werken op kantoor gewaardeerd. 70% van de Nederlandse bestuurders geeft aan in te grijpen op arbeidsvoorwaarden. Lees meer…

Consumenten

Deze bedrijven gingen u al voor en maken gebruik van PURA GO Mini Market

HEEFT BEDRIJFSCATERING IN ZIJN KLASSIEKE VORM NOG TOEKOMST?

Is het denkbaar dat we met 150 collega’s tussen twaalf en een weer langs een buffet lopen en allemaal proberen te ruiken welke soep er vandaag op het menu staat? Of dat we in de rij staan bij de saladebar om zelf een salade samen te stellen?

Bedrijfscatering by PURA GO

MAATWERK

Wij laten het bedrijfscatering concept van PURA GO aansluiten op de cultuur van uw organisatie. Wij houden in ons aanbod altijd rekening met uw werknemers. Daarbij ontwikkelen altijd een concept op maat waarin uw wensen en behoeftes naar boven komen.

24/7 open

Met de PURA GO Grab & Go Mini Market bent u in staat om 24/7 gevarieerd eten en drinken aan te bieden aan uw werknemers. Hierdoor kunt u gemakkelijk alle ploegen voorzien. Daarnaast kunt u de  overwerkers voorzien van een verse maaltijd uit de PURA GO. 

Vers & Gezond

De producten uit ons assortiment zijn ultravers. Door onze eigen productiekeuken zijn wij in staat om snel te leveren. Hierdoor geldt: “Vandaag besteld, morgen in de PURA GO”. Daarnaast bevorderen wij een gezonde keuze en zorgen wij voor een gevarieerd en healthy aanbod. 

Verantwoord

Binnen PURA GO bedrijfscatering denken we aan onze omgeving. We doen er alles aan om voedselverspilling zoveel mogelijk tegen te gaan, maken gebruik van lokale producten, ondersteunen onze medewerkers, zijn bewust bezig met onze footprint en meer…

Adres

Laagveld 16
5431 NX  Cuijk | Nederland

Contact 

0485 – 335210
info@pura-catering.nl

Follow Us