PURA GO NIEUWS
Bedrijfsrestaurant inrichten
PURA GO Bedrijfsrestaurant inrichten Een PURA GO is modulair en flexibel. Hierdoor is het ontwerp snel aan te passen en is het geschikt voor bijna elke ruimte. Het ontwerp wordt in de meeste gevallen afgestemd op het assortiment en het verbruik. Onze ontwerpers houden...
Bedrijfscatering trends
Zes Bedrijfscatering Trends De afgelopen jaren is er veel gebeurd in de wereld van bedrijfscatering. De continue blijvende veranderingen, de gevolgen van covid, de krapte op de arbeidsmarkt en de ontwikkelingen in de markt zorgen voor veel veranderingen. Nieuwe...
Bedrijfscatering wordt hybridecatering
BETAALBAAR | FLEXIBEL | SCHAALBAAR | GEZOND | 24/7Bedrijfscatering wordt hybridecatering De verlangens op de markt van bedrijfscatering zijn veranderd. Het hybride werken vraagt ook hybride cateren. De ‘thuiswerkdag’ zit vast in ons weekrooster en de vaste lunchtijden...
Foodclicks over Vakbeurs Facilitair
De meeste bedrijven stonden er bij zoals in 2019 op de beurs facilitair. Of het moeten de onbemande concepten geweest zijn van AH to go en PURA GOFoodclicks - Steffen van Beek - 1 juli 2022 Vakbeurzen - Twee beurzen werden er afgelopen weken gehouden in de Utrechtse...
vitaliteit op de werkvloer
Vitaliteit op de werkvloer, gevarieerd & gezond eten is een belangrijke factor. GEZOND | GEVARIEERD | EFFICIËNT | PRODUCTIEF | SCHERPVitaliteit op de werkvloer Voor een efficiënte en productieve werkdag is gevarieerd en gezond eten een belangrijke factor. Naast...
Grab & Go Mini Market
De PURA GO Grab & Go Mini Market is geëvolueerd tot een heel goed alternatief voor een bedrijfsrestaurant.Het Grab & Go is ontstaan tijdens Corona. Bedrijfsrestaurants hoefden niet dicht maar werkgevers vonden grote groepen bij elkaar een potentiële bron van...
PURA GO op de vakbeurs facilitair
PURA GO op de Vakbeurs facilitair Hét vak evenement voor werkplekken, gebouwbeheer en werkomgeving Na de succesvolle 22ste editie in januari 2020 – met bijna 13.000 bezoekers die het evenement gemiddeld met een 7,7 waardeerden – staat op 8, 9 en 10 juni 2022 de 23ste...
Onbemand cateringconcept
PURA GO - Het onbemande cateringconcept - Klaar voor de toekomst... Problemen op Schiphol, de Ketheltunnel dicht en Minister Kuipers verwacht een nieuwe coronagolf: ‘sectoren moeten zelf voorbereidingen treffen’. Werknemers hebben de banen voor het uitzoeken en...
Hybride vorm van bedrijfscatering
Hybride bedrijfscateringHybride bedrijfscatering by PURA GO: schaalbaar, betaalbaar, verantwoord, dagelijks vers en verrassend.De Hybride vorm van bedrijfscatering “De Hybride vorm van bedrijfscatering” Uw bedrijfsrestaurant inrichten op het nieuwe werken? Een...
Bespaar met een PURA GO Grab & Go Mini Markt
Bespaar met een Minimarket Bedrijfscatering oplossing In veel gevallen een stuk minder- of geen personeelskosten meer, het kan met een PURA GO Mini market Bedrijfscatering oplossing. Eten en drinken wordt steeds belangrijker, mensen zijn bezig met gezonde voeding en...
Trendrapport bedrijfscatering 2022 – ORBISK
Our Kitchen Comforts, BY ORBISK (DOWNLOAD Trendrapport catering 2022) TRENDRAPPORT BEDRIJFSCATERING 2022 TRENDS EN ONTWIKKELINGEN IN 2022 Van uitdaging naar kans In dit trendrapport zoomen we in op veranderingen in de bedrijfscatering en hoe jij daar op in kunt...
Sodexo start selfservice concept Modern Market
Sodexo start selfservice concept Modern Market Bedrijfscatering – Modern Market heet het 24/7-concept van Sodexo. Het bedrijf speelt met het modulaire selfservice-concept in op de veranderende wijze van werken binnen bedrijven en de rol van eten en drinken daarbinnen....
Compass samen met Belgische Tasties in onbemande catering
Compass samen met Belgische Tasties in onbemande catering Samenwerking – Het beursgenoteerde Compass Group gaat samen met het Belgische Tasties zich richten op onbemande catering. Gezamenlijk willen de bedrijven de komende drie jaar maar liefst vierhonderd slimme...
‘Grote cateraars negeren trend onbemande mini-markets’
Catering - Grote landelijke cateraars negeren de trend van onbemande cateringlocaties en mini-markets. Nu de coronamaatregelen voorbij zijn, hopen deze cateraars dat de ontwikkeling ‘overwaait’. En alles weer teruggaat naar het oude. Deze cateraars sluiten de ogen...
AH/Selecta en PURA GO hebben eind juni elk al 20 locaties
@FoodClicks juni 2021 Markt voor minimarkets bij bedrijfscatering groeit fors door AH/Selecta en PURA GO hebben eind juni elk al 20 locaties. PURA GO gaat de komende tijd verschillende nieuwe locaties openen. Het concept is ‘There to stay’, omdat het een oplossing...
Mini markt in showroom van Tienen koffie in Zeeland
Mini Markt in Zeeland vantienen kiest in haar nieuwe pand voor een PURA GO Mini Markt. Een Mini Markt in Zeeland! Voortaan kunnen medewerkers en gasten van Van Tienen 27/7 gebruik maken van dit innovatieve bedrijfsrestaurant. Bij vantienen is de PURA GO natuurlijk...
De minimarkt is een bedreiging voor het klassieke bedrijfsrestaurant
Of de Minimarkt een bedreiging is voor het klassieke bedrijfsrestaurant, cateraars denken van niet Grote landelijke cateraars negeren de trend van onbemand en Mini-Markets en hopen dat hij overwaait nu de overheid aankondigt dat de Corona maatregelen worden...
50 PURA GO’s in bedrijf: een mijlpaal bereikt
Snelst groeiende bedrijfscatering concept van 2022 Nadat op 19 Januari 2022 twee PURA GO's operationeel zijn geworden is de mijlpaal van 50 PURA GO's bereikt. De twee bedrijfsrestaurants zijn na een lange sluiting door Corona heropend. Bemande PURA GO Evenals als...
Onbemande catering sterk in opmars – Facilitairjournaal 1-12-2021
De 24/7 onbemande catering is bezig aan een sterke opmars. Met een vending machine, die weet wat de eet- en drinkvoorkeuren van de gebruikers zijn. Een smart fridge die verse, gezonde en bijvoorbeeld ook glutenvrije producten aanbiedt. Of contactloos betalen als norm.
Een tijdelijke PURA GO kan dat?
PURA GO in een tijdelijke opstelling Op een bouwplaats, tijdens groot onderhoud, een verbouwing of op een beurs ook voor een korte periode is een PURA GO oplossing voorhanden. Een middelgrote PURA GO is vanuit het niets in 4 uur operationeel te maken. Er worden...
Heeft bedrijfscatering in zijn klassieke vorm nog toekomst?
Heeft bedrijfscatering in zijn klassieke vorm nog toekomst? Is het denkbaar dat we met 150 collega’s tussen twaalf en een weer langs een buffet lopen en allemaal proberen te ruiken welke soep er vandaag op het menu staat? Of dat we in de rij staan bij de saladebar om...