Bedrijfscatering klaar voor de toekomst...

BEMAND of ONBEMAND, HET BEDRIJFSRESTAURANT VOOR HET ONTBIJT, LUNCH EN DINER!
24/7 oplossing perfect voor flexibele werkstijlen

PURA GO, klaar voor het hybride werken.

ONBEMAND of BEMAND BEDRIJFSRESTAURANT VOOR HET ONTBIJT, LUNCH EN DINER!

PURA GO, voor elk moment van de dag

ULTRA VERS – FLEXIBEL – ONBEMAND – 24/7 GEOPEND – GEZOND & GEVARIEERD

PURA GO Kassa systeem

De Hybride vorm van bedrijfscatering

Medewerkers en gasten op ieder moment van de dag verse en smakelijke producten aanbieden. Wij weten wat we doen én wat er van ons wordt verwacht Onze gastvrije collega’s staan dagelijks klaar voor meer dan 200 bedrijven in Nederland. Wij zijn aanpakkers die dagelijks met creativiteit, flexibiliteit en vindingrijkheid klaar staan om het onze gasten naar hun zin te maken.

Bezoek ons Experience Centre om het zelf te beleven!

PURA GO bedrijfscatering duurzaamheid

Samen voor een vitale en groene toekomst

Het serveren van smakelijk eten & drinken dat is bereid met aandacht voor het milieu. Wij zetten ons in voor een duurzame en smakelijke toekomst. 
Dagelijks streven wij naar het verminderen van voedselverspilling en het gebruiken van lokale ingrediënten. 

Met ondernemende gastvrijheid en gezond en gevarieerd eten & drinken dragen wij bij aan de vitaliteit van werkend Nederland. Doen jullie met ons mee?

 

PURA GO Bedrijfscatering Mini Market Bergman Clinics Arnhem

Smakelijk & breed assortiment

Elke eetgelegenheid moet een feestje zijn! Bij PURA GO weten we als geen ander hoe we maaltijden en snacks bereiden (in eigen keuken!) die lekker en gezond zijn, maar die óók verrassen.

Voor elk moment kunnen we producten aanbieden. Verse broodjes, wraps en soep. Maar ook smoothies, salades en maaltijden. We streven naar goed en verantwoord eten & drinken dat bijdraagt aan de vitaliteit op de werkvloer.

“Samen streven naar een gezonde en vitale eet- & drinkomgeving voor werkend Nederland”

Wij doen mee en ontvangen graag meer info over PURA GO

4 + 10 =

Vernieuwde bedrijfscatering van elke omvang

De PURA GO Mini Market voorziet in alle behoeften. Mensen werken flexibel, komen  en gaan wanneer het hen uitkomt. Desgewenst tussen de middag een life-bereiding en een maaltijd mee naar huis. De lunch voor de volgende (thuiswerk) dag wordt meegenomen net als de kleine boodschap.

Selfservice of met bediening

PURA GO is volledig als zelfbedieningsrestaurant in te zetten en is daarmee een volwaardig alternatief voor het traditionele bedrijfsrestaurant. De zelfbediening kassa, de magnetron/oven en de grill maken de Mini Market 24/7 inzetbaar.

In veel gevallen wordt gekozen voor een uitbreiding met service. Een cateringmedewerker is een paar uurtjes per dag aanwezig, zorgt bijvoorbeeld voor warme soep en warme harde broodjes. De cateringmedewerker bereid voor u de vergaderlunches en verzorgt de koffieronde.

Uw bedrijf is voorzien van een betaalbare full-service cateringoplossing

Geniet samen met je collega’s

Maak een keuze uit het ruime assortiment van de Mini Market, pak een salade, een smoothie, een stuk fruit of broodje met snack en een drankje. Bedrijfscatering op zijn best.

Ecovadis – Bronzen medaille

PURA heeft onlangs de bronzen medaille behaald in de duurzaamheids prestatiemonitor van Ecovadis.Met dit resultaat plaatsen ze zichzelf in...

Samen tegen voedselverspilling

Een gezonde planeet begint op ons bordGreendish: "De manier waarop we met voedsel omgaan overschrijdt de grenzen van onze planeet. Wist je...

Toekomst hybride werken

Toekomst hybride werken De manier waarop we samenwerken gaat in de toekomst veranderen. Vroeger zaten we de hele dag op kantoor, maar nu...

70e PURA GO-locatie bij RENOLIT in Enkhuizen

70e PURA GO-locatie bij RENOLIT in Enkhuizen. Begin 2021 hebben we PURA GO gelanceerd. Vorige week was wederom een belangrijke moment,...

Samen vitaal

Naar een vitale eet- & drinkomgevingOnze Missie als bedrijfscateraarIn een wereld waarin werk en leren een groot deel van ons leven in...

Mini Market Bedrijfscatering: revolutionair & vernieuwend

Het bedrijfsrestaurant van de toekomst, is dat dé Mini Market? Hybride werken vraagt ook om hybride bedrijfscatering. De ‘thuiswerkdag’...

Een Mini Market bij jouw op kantoor?

Een Mini Market is een mooie optie voor bedrijven die hun medewerkers snel en gemakkelijk toegang willen geven tot de dagelijkse lunch en tussendoortjes. Dit kan vooral handig zijn als het bedrijf geen eigen keuken of restaurant heeft.

Een Mini Market kan een breed scala aan producten aanbieden, waaronder drankjes, snacks, broodjes, salades en andere maaltijden. Het kan zelfs bepaalde non-foodproducten aanbieden, zoals kantoorbenodigdheden en persoonlijke verzorgingsproducten. Het is een hybride vorm van bedrijfscatering waardoor je flexibel kunt inspelen op het aantal medewerkers dat wel of niet aanwezig is op kantoor.

Een Mini Market draagt bij aan de tevredenheid van medewerkers doordat zij geen tijd meer hoeven te verspillen aan het zoeken naar producten in de buurt. Bovendien kan het de productiviteit verhogen doordat medewerkers snel en gemakkelijk toegang hebben tot snacks en drankjes om hun energieniveau op peil te houden.

Als bedrijfseigenaar kunt u uw Mini Market aanpassen aan de behoeften van uw medewerkers en uw bedrijf.

In het kort biedt een Mini Market gemak en tevredenheid onder medewerkers, en daarnaast draagt het bij aan de productiviteit en gezondheid van uw personeel. Overweeg een Mini Market voor uw bedrijf als u op zoek bent naar een handige en praktische cateringoplossing met uitbreidingsmogelijkheden.

PURA GO Mini Market bedrijfscatering bij Bergman Clinics

Deze bedrijven gingen jou voor en maken gebruik van PURA GO Mini Market Bedrijfscatering